AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

En iyi allık markası için allıkları yazımızda inceledik.

En iyi allık hangisi?

Allık seçimi nasıl yapılır? En iyi allık markası ve en güzel performansa sahip allıklar için küçük bir araştırma yaptık. kullanıcı deneyimleri yazımızda paylaşıldı.

İyi bir allık makyajı tamamlar. Cilt bakımında sıra makyaja geldi. Aynaya baktığım günlerde bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorum ve o zaman allık sürmeyi unuttuğumu fark ediyorum. Gerçekten çok fark yaratıyor. Yüze sağlıklı bir görünüm ve boyut kattığı tartışılmaz bir gerçek bence. Marifet burada doğru cilt için doğru allık seçimi yapmakta sanırım. Gelin bu konuyu biraz irdeleyelim. Bakalım neler çıkacak, belki birilerine faydalı bir ipucu sunmuş oluruz.

Piyasadaki çok sayıda marka olması biraz zihin karıştırıcı bir unsur. Birçok seçenek arasında hangi allığı tercih etmek gerek? Gerçekten seçim konusu zorlayıcı olabiliyor. Endişelenmeyin, cilt tonlarına göre bir liste hazırladım, böylece kendisine yarayacak önerileri değerlendirebilir.

Nars Orgasm allık

Bu allık hakkında o kadar fazla övgü duydum ki mutlaka denemek gerektiğine karar verdim. Takip ettiğim her bir YouTuber ve blogger bu allığa methiyeler diziyordu. Görünce ben de sevdim. Öncelikle renk inanılmaz derecede muhteşem görünüyor.

Artıları

Doğal görünüm ile kaplama sağlıyor. Şeffaf pigmentlerin kullanımı sayesinde ürün daha hafif. Bir güzel diğer yanı ise alternatif olarak çok çeşitli tonları da var.

Eksileri

Altın pigmentleri, bence gözenekleri biraz daha fazla görünür yapıyor..

Kullanıcı Değerlendirmelerini incelediğimde ise karşılaştığım sonuçlara göre; bir çok kullanıcı Orgasm Nars allıklar için memnuniyetini ifade etmiş. Bir kaç kullanıcı kızarıklık şikayetinde bulunmuş. Bu kızarıklık şikayetinin cilt kaynaklı olması bence muhtemel görünüyor.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.9/5

Too faced Candy Glow allık

Herkes gibi ilk fark ettiğim unsuru inanılmaz hoş ambalajı oldu. Zaten genel olarak Too Faced tarafından imal edilen herhangi bir ürün gördüğümde, kendimi yılbaşı sabahlarındaki küçük bir çocuk gibi hissediyorum. Bir şirket, müşteri sürekliliğini böyle kazanır diye de buraya not düşelim!

Artıları

Mükemmel bir parıltı vermek için mikro parıltı içeren bir fırça öneriyor. Birden fazla renk ile yanaklara çok boyutlu bir görünüm vermesini çok sevdim.

Eksileri

Ürünün çok fazla kullanılması, gereğinden fazla parlak görünmesine neden oluyor.

Kullanıcı değerlendirmelerini incelediğimde; ürünün son derece tatmin edici bir yapıda olduğu ve doğal görünüm memnuniyeti belirtilmiş. Kış mevsimi için ideal olduğu konusunda ise fikir birliği var. Sebep soranlara da açıklayalım yanaklara bazı renkler eklenebiliyor.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4/5

Benefit Sugarbomb allık

Piyasa da Benefit şeker bombası allık olarak biliniyor. Ürün ile isim muhteşem bir uyuma sahip bence. Gül, şeftali, pembe ve yumuşak renklerden oluşan bu güzel kombinasyonlu allıkları fırçanızın üzerine sürtün ve en doğal görünümlü parlaklığı elde etmek için yanaklarınızı elma tozlarıyla örtün.

Artıları

Çok şirin ambalaj var. Harmanlanabilir özelliğe sahip, doğal görünüm sağlıyor.

Eksileri

Sarı tonlarınız varsa, bu ürün muhtemelen sizin için en iyi seçenek değildir.

Kullanıcı Değerlendirmesi konusuna gelelim. Genel olarak kullanıcıların bu ürünle ilgili en çok sevdikleri unsur; göründüğü kadar doğal olması şeklinde belirtilmiş. Şimdiye dek en iyi yumuşak parıltıyı Benefit şeker bombası allıklar ile elde ettiğini beyan eden pek çok kullanıcı yorumu gördüm. Çok yönlü olması sevilen özellikleri arasında geliyor.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.5/5

Tarte Amazonian Clay allık

Clay serisinin bir diğer inanılmaz ürünü! Bu allıklar Amazon nehri kıyısından toplandıktan sonra güneşte kurutulan killerden oluşuyor. Besleyici özelliklere sahip zengin allık çeşitleri arasında yer alıyor. Yaklaşık 12 saat süren kusursuz bir parıltı ile her cilt türüne harika uyum sağladığı iddia ediliyor.

Artıları

Yüzünüzde sağlıklı görünen doğal mat bir görünüm sunuyor. Gün ilerledikçe şaşırıp kalabilirsiniz.

Eksileri

12 saatlik etki iddiası abartıdır. Etki 6-7 saate kadar sürüyor.

Kullanıcı Değerlendirmesi konusunda genel yorumları incelediğimizde çoğunluğun, bu allığın matlığından hoşnut olduğunu gördük. Kullanıcılara isterlerse bir ton üzerine ekleme seçeneği sunması da sevilen yanları arasında geliyor. Her ne kadar bir toz allığı olsa da, hiç iz veya çizgi bırakmaması sevilen diğer bir yanı. Çok pürüzsüz ve temiz olması ise memnuniyet verici olarak değerlendirilmiş.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.4/5

Makeup Geek Allık

Mat, orta cilt tonlarında kesinlikle harika sonuçlar veriyor. Pırıl pırıl bir gölge görümü ile deneyenlerin ruh arkadaşı olması muhtemel görünüyor.

Artıları

Bu matlar çok pigmentlidir. Hassas ciltler için uygun toz içermez. Kolaylıkla harmanlanır.

Eksileri

Maalesef doku çok tanecikli.

Kullanıcı Değerlendirmesi incelemelerinde, kullanıcılar çok yönlü olduğu dile getirmişler. Her görünümüyle orantılı olduğunu ve her geçen gün kendisine giden renk olduğunu söylüyorlar. Ayrıca süper pigmentli olduğunu ve iyi karıştığı konusunda memnuniyetler var.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.3/5

Milani baked blush luminoso allık

Milani’nin romantik gül tozu olarak tanınan bu allıklar süper pigmentli ve yanaklara parlaklık ve renk katıyor. Doğal bir yüzey elde etmek için bu ışıltılı allıktan birazcık kullanmanızı önerebiliriz.

Artıları

Sevimli ambalajı herkesin hoşuna gitmeyebilir, ancak hayranlık uyandırdığı da olmuştur. Yağlı cilde bile uzun süre kalır. Kolaylıkla harmanlanır.

Eksileri

Toz haline gelme eğilimindedir.

Kullanıcı Değerlendirmesi için okuduklarımızda; Birçok kullanıcı, bu ürünün kalıcı gücünden oldukça etkilendiğini ifade etmiş. Çoğunluk ürünü tekrar tekrar satın alacaklarını söylüyorlar. Gül ambalajını kolay karıştırdıklarını ve allığı çok sevdiğini ifade eden de çok kişiye rastladık.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.2/5

Clinique allık

Adından da anlaşılacağı üzere, Clinique tarafından üretimi yapılan bu allık, koyu cilt üzerinde güzel devam eden, kolaya göre renklendirilmiş bir allık. İnanılmaz derecede doğal görünen ipeksi pürüzsüz bir yüzeye sahip.

Artıları

Doğal izlenimi veriyor. Ürünün dokusu yumuşak ve pürüzsüz. Parlatıcı sevmeyenler için mat kaplama mevcut.

Kullanıcı Değerlendirmesi için yaptığımız incelemelerde gördüğümüz, derin ciltleri olan bir çok kadın kesinlikle bu allığa bayılıyor. Oldukça pigmentli, bu yüzden sade üründen biraz kullanıyorlarmış. Çok iyi harmanlanması ve bütün gün süren etkisi beğenilen yanları arasında geliyor.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not;4.9/5

DiorBlush allık

Bu ürün, size “cildim böyle daha iyi” dedirtecek özelliklere sahip. Farklı bir görünüm vermek için ciltle o kadar iyi karışan mikro pigmentleri içeriyor ki denemeyen birisine ne söylesek kafi gelmeyecek.

Artıları

Tüm cilt tonlarına uyan çok çeşitli tonları mevcut. Deriyle sorunsuz bir şekilde harmanlanıyor. Doğal bir parlaklık veriyor.

Eksileri

Diğer ürünler ile karşılaştırıldığında marka kalitesinden kaynaklanan daha pahallı fiyatı biraz can sıkıcı.

Kullanıcı Değerlendirmesi konusunda ise kullanıcıların bu allık dokusuna aşık olduklarını gördük. Maliyeti yüksek olmasına rağmen, bu güzel tonlarla kaliteli bir ürüne sahip olduğunuz anlamına gelirse, fazladan para harcamanın sakıncası yok diye düşünüyoruz.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.7/5

Bobbi Brown pembe simli allık

Derin cilt tonlarında harika görünecek parlak pembe, gölgede güzel bir parıltılı kızarıklık sağlıyor. Renk süsü vermek için sorunsuz bir şekilde işe yarayabilir.

Artıları

Uygulaması kolaydır. Parlak olduğu için bir tonlayıcı olarak da kullanılabilir. Cildi parlatır.

Eksileri

Parlatıcı hayranı değilseniz, bunu çok dikkatli bir şekilde uygulamalısınız.

Kullanıcı Değerlendirmelerini incelediğimizde güvenilir marka olgusu ile üreticisi Bobbi Brown ön plana çıkıyor. Kullanıcıların çoğu etkilenmiş görünüyor. Süper pigmentli oluşu, hafif bir elle uygulanması sevilen yanı. Küçük bir ürün olması ilk başta çabuk bitmesi konusunda endişe uyandırsa bile çok uzun sürdüğünde fikir birliği var. Başka bir kullanıcı ise bu allığın parlaklık içeriği nedeniyle mükemmel olduğunu ifade ediyor.

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.5/5

Posey Cremeblend blush allık

Bu ürün ciltle bütünleşip, doğal bir görünüm kazandırıyor. Posey derin cilt tonlarına sahip olanlar için harika bir renktir!

Artıları

8 saat sürüyor. Kopuklara neden olmuyor. Dermatolog tarafından test edilmiş.

Eksileri

Kremsi dokuya alışkın değilseniz uygulamak zor olabilir.

Kullanıcı Değerlendirmelerinde, Kullanıcılar pigmentli oluşuna ve doğal görünmesine bayılıyorlar. Uzun ömürlü olması ve güzel bir krem dokusuna sahip olması da sevilen yanları arasında geliyor. Bazıları ise hassas cildi olmasına rağmen hiç problem yaşatmadığını iddia ettiler!

En iyi allık markası değerlendirmesi için bizden aldığı not; 4.2/5

En iyi allıklar için yaptığımız değerlendirmeler umarız işinize yarar.