AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Balayı turları

Balayı turu için fırsatları sitemizden inceleyin! Yurtdışı, yurtiçi balayı turları hakkında öneriler ve balayı tatili alternatifleri sayfalarımızda paylaşılmıştır.

Balayı

Evlilik hayatının ilk dönemi olarak tanımlanır. Bu dönemin başında çoğu evli çift kısa bir tatili tercih eder. Bu tatil sürecine; balayı tatili ya da balayı seyahati denilir. Yeni evli çiftin nikah ya da düğün töreni sonrası çıktığı seyahatler, balayı tatili olarak bilinir.

Ortak yaşamın ilk tatilini hoş bir anı ile taçlandırmak isteyen yeni evli çiftler tarafından tercih edilen balayı tatilleri, çiftlerin bütçe durumlarına göre belirlenir. İmkanı olanlar yurtdışında balayı tatili, kısıtlı bütçesi olanlar ise yurtiçinde balayı tatili tercih eder.

Tatil fırsatları için sitemizde pek çok alternatif ilan yayınlanıyor. Yurtiçi tur şirketleri tarafından düzenlenen tatil seçeneklerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Her bütçeye uygun koşullar ile hazırlanan bu tatil programları; müşterilerin keyifli ve unutulmaz bir balayı tatili yaşamalarını hedefler.

Yaz aylarında balayına çıkacak olanlar için çok sayıda alternatif bulunur. Yaz mevsimi, balayı turlarının en ideal zamanıdır. Deniz, tatil ve güneş severler için yaz ayları özellikle tercih sebebidir. Yurtiçinde yaz mevsimlerinde genellikle tercih edilen bölgeler; Ege ve Akdeniz kıyılarındaki 5 yıldızlı oteller olur. Bu bölgeler de ise; en çok tercih edilen iller; Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir illeridir. Tabii bu genel tercihlerdir. Farklı alternatifleri değerlendirenler olabilir.

Kışları ise deniz kum güneş üçlemesi ile yurtiçinde tatil yapmak mümkün değildir. Fakat kayak merkezleri  olan bölgelerdeki turistik 5 yıldızlı oteller; balayı turları için kış döneminde oldukça fazla rağbet görür. Uludağ balayı turları için kış döneminde ideal mekanlardan biridir. Artık tesisleşmesi iyice oturmaya başlayan Kartalkaya balayı turları için iyi bir alternatif olmaya başlamıştır. Ayrıca Erzurum Palandöken balayı turları içinde yeni dönemde tercih edilemeye başlanılan bir diğer kayak merkezidir. Beyazlar içinde romantik bir ortam ve keyifli anlar yaşamak isteyenler bu tür tatili tercih eder. Yeni çiftler arasında bu kayak merkezlerini tercih eden çok sayıda çift bulunmaktadır.

Yurtdışı balayı tatili için alternatif arayanlara da yakında güzel öneriler sunacağız. Şimdilik sitemizi takibe almanızı öneriyoruz. Siz düğün hazırlıklarına başlayabilirsiniz, biz de size tatil için alternatif öneriler sunmaya hazırlanıyoruz.  Yurtiçi balayı turu yapacak olanlar ise sitemizde yer alan erken rezervasyon fırsatları için kampanyaları inceleyebilirler.

Hayatlarının 2. baharına ortak bir başlangıç yapacak olan tüm yeni evli çiftlere, çıkacakları  balayı tatili için mutluluklar ve iyi eğlenceler diliyoruz!