AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Bionda Castana

Bionda Castana ayakkabı markası Natalia Barbieri ve Jennifer Portman tarafından 2007 yılında kurulmuştur. Bionda Castana ayakkabılar lüks ayakkabı sınıfı için imal edilmiş olup, mükemmel İtalyan işçiliği ve İngiliz tarzını yansıtmaktadır.

Bionda Castana ayakkabı modelleri Altın küre ödülleri ve çeşitli organizasyonlarda Keira Knightley tarafından, Alexa Chung, Nicole Richie, Olivia Palermo, Eva Mendes, Kate Bosworth, Jessica Alba, Miranda Kerr, Jessica Biel, Christina Hendricks gibi ünlüler tarafından tercih edilmiştir. Bu nedenle markanın tanınmışlığı artmış ve dünyanın en gözde lüks alış veriş mağazaları ; Harvey Nichols, Beymen gibi mağazalar ile Net-a-Porter.com gibi gözde alış veriş sitelerinde satışa sunulmuştur.

Küresel lüks ayakkabı pazarında ön plandaki konumunu koruma ve daha da iyi konuma taşınması gayesi ile Natalia Barbieri ve Jennifer Portman tarafından tasarlanan ayakkabıları el yapımı ile imal edilmektedir.

Bionda Castana kadın ayakkabı ve gece ayakkabısı koleksiyonlarındaki yeni sezon ayakkabıları Bionda Castana internet sitesi üzerinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.