AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Gece elbiseleri

Gece elbiseleri için sezonun modasını sitemizden takip edin. Gece elbisesi markaları koleksiyonlarında yer alan tesettür, kapalı, açık, dekolte gece elbise modelleri sayfalarımızda beğeninize sunuluyor.

Gece elbiseleri özel davet ve tören organizasyonlarında giyilen abiye elbise modelleridir.

Düğün, nişan, kına, kokteyl, mezuniyet, balo, parti gibi eğlence ve davet törenlerinde kadınlar en şık ve en özel kıyafetleri ile bu etkinliklere katılmak isterler. Bu sebeple de bu törenlerde giyecekleri kıyafetlere ayrı bir önem gösterirler. Kimi zaman hazır giyim markaları koleksiyonlarında yer alan gece elbiselerini tercih ederken, törenin önemine göre, ısmarlama ve haute couture moda evleri bünyesinde kendileri için özel olarak dikilmiş gece elbisesi modellerini veya abiye elbiseleri de tercih etmektedirler. Özellikle kimsede olmayan gece elbisesi ile boy göstermek isteyenlerin ilk tercihi haute couture elbiselerdir. Zira kişiye özel dikim olduğundan ikinci bir eşi yoktur ve sadece o kişi için dikilmektedirler. Mezuniyet elbiseleri için genelde hazır giyim abiye üreticileri bünyesinde imal edilen gece elbiseleri tercih edilse de, düğün ve kokteyl ve benzeri önemli davetler de ise güncel hayatta ifade edilen terim ile ; her an pişti olmak tehlikesi mevcut olduğundan, bu tehlikeye maruz kalmak istemeyenlerin tercihi ise çoğunlukla ısmarlama gece elbiseleri diktirmektir.

Gece elbiseleri koleksiyonlarında yer alan abiye elbiseleri incelediğimizde göze en çok çarpan detaylar genellikle mini gece elbiseleri ve janjanlı kumaşlar ile üretilen ışıltılı gece elbiseleri olmakta. Aynı zamanda gece elbiseleri modelleri için göze çarpan detaylardan bir diğeri ise gece elbiselerinde eski yıllarda olduğu gibi metal ve benzeri aksesuarların sıkça kullanılmasından ziyade ithal gece elbisesi markaları koleksiyonlarında dekolte gece elbiseler daha ön plana çıkmakta. Tabii bu tarz Dekolte gece elbiseleri ülkemizdeki tüm hanımların tercih ettiğini söylersek biraz abartmış oluruz. Zira ülkemizin sosyal yapısı nedeni ile kadınlarımız daha çok mutaassıp gece elbiseleri ve kapalı gece elbiseleri daha çok tercih etmektedirler. Dekolte gece elbiseleri modelleri daha çok sanatçılar veya açık görüşlü düşünce yapısına sahip, güncel hayattaki terim ile; mahalle baskısı‘ndan yani aile ve çevre baskınından etkilenmeyen hanımlar tercih etmektedir. Kapalı gece elbisesi modelleri ve mutaassıp ya da tesettür gece elbisesi modelleri içinde çok sayıda üretim yapan yerli abiye elbise ve gece elbisesi üreticisi firmalar bulunmaktadır. Zaman içerisinde abiye elbise modelleri için öneriler sunduğumuz abiye elbise sitesi sayfalarımızdan kapalı gece elbiseleri ve tesettür abiye elbise ve tesettür gece  elbiseleri modelleri için üretim yapan yerli gece elbisesi markaları iletişim bilgileri ve tesettür gece elbisesi modelleri beğeninize sunulacaktır.

Sayfalarımızı ziyaret ve takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.