AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Hilton Sarıgerme Resort

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa oteli misafirleri için hizmet sunulan odaları ve suitler hakkında bilgiler burada.

Dalaman nehri’nin Ege Denizi ve Akdeniz’e birleştiği noktaya döküldüğü Sarıgerme sahili’nde konumlanan Türkiye’nin ilk Hilton World wide Resort oteli; Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, Osmanlı ve Türk motiflerinin modern mimariye yansıtıldığı benzersiz stili ve Dalaman Uluslararası Havalimanına sadece 10 dakika uzaklığı ile misafirlerine burada olmanın ayrıcalığını yaşatmaktadır. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa 176.000 metrekare alan üzerine kurulmuştur. ve 410 odadan oluşmaktadır.

Presidental Suite

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın muhteşem deniz manzaralı tam 403 metrekarelik en büyük suitinde konaklama ayrıcalığını yaşamak isterseniz; konuklarının her türlü istek ve ihtiyacı düşünülerek hazırlanmış bu suit, eşsiz bir tatil için hayal edebileceğiniz her türlü olanağa sahiptir. Teras da bulunan havuzu, 81 ekran LCD televizyonları, 3 yatak odası, toplantı odası, 8 kişilik toplantı ve yemek masası küçük bir mutfak, özel serenity yatak, yüksek hızlı internet imkanı, Presidental Suit’de sizi bekliyor.

King Suite

Tam 356 metrekare alana sahip deniz manzarasıyla nefesleri kesen kral dairesinde unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Konuklarının her türlü istek ve ihtiyacı düşünülerek hazırlanmış bu konforlu ve lüks odada aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Özel havuzları sayesinde odadan çıkmadan havuz keyfi ve jakuzi keyfi yaşayabilirsiniz. 81 ekran LCD televizyonları, 2 yatak odası, toplantı odası, 8 kişilik toplantı ve yemek masası küçük bir mutfak, özel serenity yatak, yüksek hızlı internet imkanı, King Suit’de sizi bekliyor.

Grand Suit

Lüks ve modern dekorasyonlarıyla Hilton Dalaman müşterilerinin gözdelerinden biri olan Grand Suit’ler, otelin üçüncü katında konumlandırılmış ve 195 metrekarelik alanlar üzerine kurulmuştur. Biri, tek büyük yataklı diğeri ise iki ayrı yataklı 2 bağımsız odadan oluşan bu odalar, geniş aileler için özel olarak tasarlanmışlarıdır. Her biri muhteşem deniz manzaralı, oturma odalı, teraslarında özel havuzları ve odada özel jakuzileri bulunan Grand Suit’ler, küçük bir mutfağa, 81 ekran LCD televizyona, özel serenity yatağa, yüksek hızlı kablosuz internet bağlantısına, sofa ve küvete sahiptir.

Hilton Suit

Dekorasyonlarına turkuaz rengin hakim olduğu şık tasarımlarıyla dikkat çeken muhteşem deniz manzaralı Hilton suit’ler konforun gerçek anlamını keşfetmek isteyen konuklarını bekliyor. 95 metrekarelik bu ferah odaların tamamında balkon, 2 yatak odası, 1 oturma odası ve küçük mutfak, mikrodalga ve küçük buzdolabı bulunmaktadır. Dünya ile bağlantısını kesmek istemeyen misafirler için yüksek hızda kablosuz internet erişimi sunulan suit’lerde 81 ekran LCD televizyon, çok özel serenity yatak, jakuzi ve birçok ayrıcalık yer almaktadır.

Spa suit

Hayatın yoğun temposundan uzaklaşmak ve hak ettiği o uzun keyifli tatilin tadını çıkarıp rahatlamak isteyenler için 2 katlı, 96 metrekare, ferah, Spa Suitlerin üst katında tek büyük yataklı yatak odası ve banyo, alt katında sauna, jakuzi, masaj odası ve otel banyosu bulunan Spa Suit’ler teraslarından yüksek hızlı internet bağlantılarına, 81 ekran LCD televizyonlarından özel serenity yataklarına kadar bir çok ayrıcalığı da içinde barındırmaktalar.

Corner Suit

Dekorasyonlarına turkuaz rengin hakim olduğu şık tasarımları ile dikkat çeken Corner  Suitler 67 metrekarelik geniş alanları ve konuklarına özel ayrıcalıkları ile misafirlerinin hizmetinde. Tamamında balkon, yatak odası ve oturma odası bulunan ve balkondan havuza direk geçişin sağlandığı odalarda konumuna göre ya deniz deniz ya Dalaman çayı manzarası eşliğinde öze jakuzinin keyfini çıkarabilirsiniz. Geniş ve lüks banyoların tuvaletlerden ayrı konumlandırıldığı Corner Suitlerde yüksek hızda internet erişimi, 81 ekran LCD televizyon, özel serenity yatak , küçük bir mutfak ve çeşitli ayrıcalıklar yer almaktadır.

Deluxe room

Dekorasyonlarına turkuaz rengin hakim olduğu şık tasarımları ile dikkat çeken Deluxe Room’lar muhteşem deniz manzaralarına sahiptir. 34 metrekarelik bu ferah tamamında balkon olup, balkonlardan havuza direk geçiş bulunmaktadır. Geniş ve lüks banyoların tuvaletten ayrı konumlandırıldığı odalarda yüksek hızda internet erişimi sağlanmaktadır. 81 ekran LCD televizyon, sofa, özel serenity yatak , küvet ve ayrı tuvalet bulunmaktadır. Yerler halı kaplıdır.

Family Room

Dekorasyonlarına turkuaz rengin hakim olduğu şık tasarımları ile dikkat çeken Family Room’lar tam anlamı ile aileler için tasarlanmıştır. Aile odaları 2 adet Hilton standart kara manzaralı odaların birleşiminden oluşmuş olup 76  metrekarelik bu ferah tamamında balkon ve teras, 2 ayrı yatak odası, 2 ayrı banyo bulunmaktadır.  Ailenizle unutulmaz bir tatil geçirmeniz için tasarlanmış olan bu aile odaları birinci ve ikinci katlarda bulunmaktadır. Bu odalarda 6 kişiye kadar konaklama mümkündür.

Hilton Guest Room

Dekorasyonlarına turkuaz rengin hakim olduğu şık tasarımları ile dikkat çeken Hilton Guest Room’lar muhteşem deniz manzaralarına veya dağ manzaralarına sahiptir. 38 metrekarelik bu ferah tamamında balkon olup, banyo ve tuvaletler ayrı konumlandırılmıştır. odalarda yüksek hızda internet erişimi sağlanmaktadır. 81 ekran LCD televizyon, sofa, özel serenity yatak , sofa, küvet ve ayrı tuvalet bulunmaktadır. Yerler halı kaplıdır.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa oteli odaları hakkında yaptığımız bu bilgilendirme harici otelin diğer tanıtımları da ayrıca başka sayfalarımızdan yapılacaktır.