AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Gelin ilişkiler ve alınan hayat dersleri için öğrendiklerimizi beraber bir gözden geçirelim. Hayat dersi için konuları tek tek eklemeye başladık.

İlişkiler ve alınan hayat dersleri

? Gelin ilişkiler ve alınan hayat dersleri için öğrendiklerimizi beraber bir gözden geçirelim. Hayat dersi için konuları tek tek eklemeye başladık. Aldığımız dersleri artık buraya yazalım da yeri gelirse aklımızda kalır (:

Hayat dersleri 1. Konu

(Aşk testi nasıl yapılır?)

Eşinizin yada sevgilinizin size olan hissiyatını anlamanın en kolay yolu uyku halindeki tavrıdır. Çünkü en saf ve en yalın haldir o anlar. Sizden önce ya da sonra yatması ya da zamanın yaz veya kış olması hiç fark etmez.

Test çok basit. Bu test ile aslında kendinizi de sorgulayabilirsiniz. Uyumadan önce ve uyurken eşiniz ile birbirinize sarılıyor musunuz? Genel olarak gecenin çoğunda karşılıklı sarılarak uyuyorsanız siz mükemmel bir çiftsiniz demektir. Ama ortada sarılmayan var ise işte o artık hevesini kaybetmiş olandır.. Seven sarılır, sevmeyen döner kıçını fosur fosur, horul horul..
Aşk testi nasıl yapılır?

Hayat dersleri 2. Konu

(Erkeklerin hayalindeki kadın)

Gelin hayat dersleri için 2. konuyu ele alalım 🙂 Bakmayın #karikatür’de ki Kamil’in söylemlerine.. Aksine resimdeki kadın, yaptığı o basit görünen ama erkeğin ruhuna cenneti yaşatan eylemi ile her erkeğin hayalindeki kadındır.

resimdeki kadın, yaptığı o basit görünen ama erkeğin ruhuna cenneti yaşatan eylemi ile her erkeğin hayalindeki kadındır.

Hayat derslerinin 3. konusu

(Sevdiklerinizin Yüreğine Dokunun)
Eğer isterseniz mutsuz ilişkiyi, mutlu bir ilişki haline çevirebilirsiniz. Yeter ki isteyin ve sevdiğinizin yüreğine dokunun..

Unutmayın ki; Fesleğen bile, dokunmadığın sürece kokusunu yaymıyor etrafına. Sevdiklerinizin yüreğine dokunun! Eşiniz sabah kalktığınızda asık suratla mı uyanıyor? Gece onun uyuduğu bir anda ona sevgi ile sarılın uyandığında sizin ona sarıldığınızı görsün emin olun sabah o farkı çok bariz göreceksiniz 😉

Fesleğen bile, dokunmadığın sürece kokusunu yaymıyor etrafına. Sevdiklerinizin yüreğine dokunun!

Hayat dersleri 4. konu

(Sosyal medya şifreleri)

Hayat dersleri konusunda nerede kalmıştık ? Devam edelim.. Eğer beraber olduğunuz kişi sizden sosyal medya hesaplarının şifresini fellik fellik saklıyorsa bilin ki bok yerken yakalanmaktan korkuyor ve yediği boklar bilinsin istemiyordur.. 2×2=4 eder!.. Unutmayalım ! Eşler arasında özel yaşam olmaz olsa olsa müşterek yaşam olur!

Hayat derslerinin 4. konusu; eşlerin sosyal medya hesapları ve şifreleri

Hayat dersleri 5. konu

(Özel günler)

Eğer birlikte olduğunuz kişi sizin için anlam teşkil eden günleri önemsemiyorsa ilişkide tehlikeli durumlar var demektir. Zira beraber olduğu kişiyi önemseyen insan özel günlere saygı duyar ve sevdiği ile sorunsuz bir gün geçirmeyi hedefler. Hani klasik bir söylem vardır. Yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam edersiniz. Aslına bakarsak denemiş tecrübeler ışığında bu söylemin çoğu kez haklılık payı içerdiğini defalarca gözlemledim. Tavsiyem her halükarda yıl dönümleri ile ilgili özel günlerde beraber olduğunuz kişiye özel olduğunu hissettirmeyi ihmal etmeyin. Böylece mutlu bir ilişkinin kapılarını aralamış olursunuz.

Hayat dersleri 6. konu

(İş dayanışması)

İlişki içindeki kişiler ister sevgili olsun ister karı koca karşılıklı iş hayatlarını destekledikleri takdirde beraber mutlu yaşamanın sırlarını da kolayca çözebilirler. Eğer taraflar birbirlerinin işleri ile ilgilenmiyor ve destek olmuyorlarsa bu ilişkinin devamı açısından ciddi bir sorunsal zincirinin de başlangıcıdır aslında. Eşler arasındaki hayat müşterektir ve yaşamın her anını her alanı kapsar bu müşterek birliktelik. Eğer taraflardan biri diğerine iş konusunda destek oluyor ama öteki bu konularda duyarsız kalıyorsa bir gerçek vardır görülmeyen. O gerçekte; duyarsız kalan kişi aslında sadece menfaatleri için ilişkiyi devam ettiriyor ve birlikte olduğu insan için aslında ileriye dönük hiç bir planı yoktur, sadece zaman geçirme ve boşluk doldurma olarak bakıyordur ilişkiye, bir de domuzdan ne kopartırsam kardır mantığında sömürme olayı vardır..