AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kavanoz boyama örnekleri

Kavanoz boyama evde kullanmadığımız boş kavanozları değerlendirmenin en güzel yollarından bir tanesidir. Kavanoz boyası için desen örnekleri ve fikirler yazımızda!

Kavanoz boyaması

Cam kavanozlardan neler yapılır diye düşündüğümüzde genel olarak kendin yap mantığı ile herkes boş kavanozları kalemlik ya da saksı olarak kullanmayı tercih eder. Ancak birkaç farklı işlemle cam kavanozları harika objelere dönüştürebilirsiniz. Temel olarak cam boyama ile aynı mantığın kullanıldığı kavanoz boyama örnekleri yeri geldiğinde çok hoş ev aksesuarları olabildiği gibi özgün bir tasarımla güzel el yapımı hediyeler kategorisinde bile değerlendirilebilir. Kavanoz boyama malzemeleri son derece kolay bulunabilir ve oldukça ekonomik fiyatlıdır. Kavanozları boyamak için sprey boya kullanılabilir fakat bazı kavanozlarda bu boyalar çok etkili olmayabiliyor. Elinizdeki kavanozun türüne göre sprey boya ya da akrilik boyalar kullanabilirsiniz.

Kavanoz boyama yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta boyama yapılacak yüzeyin temiz olmasıdır. Çünkü cam kavanozların yüzeyinde üretimden kalan yağlı bir tabaka bulunur. Bu tabaka temizlenmezse boyama işlemi esnasında sıkıntı çıkarabilir. Kavanoz boyama için gerekli malzemeler arasında çeşitli şekillerdeki sticker çıkartmalar da özgün bir tasarım çıkartmak için önemlidir. Bunlar dışında kurdele, renkli ipler, çiçeklerle el yapımı objeleri daha albenili hale getirebilirsiniz. Kavanoz boyama teknikleri arasından seçtiğimiz birkaç uygulamayı sizler için aşağıda video olarak paylaştık. Bunları öğrendikten sonra kavanoz boyama örnekleri derlememizdeki tasarımlar ilham alarak kendi özgün çalışmanızı yapabilirsiniz.

Kavanoz boyama evde kullanmadığımız boş kavanozları değerlendirmenin en güzel yollarından bir tanesidir. Kavanoz boyası için desen örnekleri ve fikirler yazımızda!