AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Saç düzleştiriciler arasında neden Krea saç düzleştirici tercih etmelisiniz? Yazımızda!

Krea saç düzleştirici

Krea saç düzleştirici, her yerde olumlu ya da olumsuz eleştiriler alıyor. Bizde bu yazımızda Krea Saç düzleştirici’nin neden en iyiler arasında yer aldığını inceledik. Teknolojisi oldukça yeni ve ilk saç düzleştiriciler arasında yer alıyor. Kore menşeli Turmalin firmasına ait seramik ısıtma bileşenleri kullanıyor. Isı saç kıllarına daha hızlı ve daha düzgün bir şekil veriyor. Krea saç düzleştiriciler tutarlı ve saçlarınızın daha iyi parlak ve düz görünmesini sağlıyor.

Krea Saç Düzleştiricinin en göze çarpan 5 özelliği

LED Kontrolleri
Sıcaklık Ayarı
Turmalin Seramik Kıllar
Hafif
Kompakt ve kullanışlı Boyut

Saç düzleştirme için en iyisi neden Krea saç düzleştirici?

Krea hakkında beğendiğimiz özellik, basit olması gerçeğidir. Diğer tüm saç düzleştirme cihazlarının hepsi gösterişli ve led ekrana sahip değil. Ürün olması gerektiği gibi ve oldukça amacına uygun bir performans sergiliyor. Sadece 4 dakika içinde saçları düzleştirme gücüne sahip.

Bizde bu bilgiler ışığında ürünü test etmeye karar verdik. Test koşullarında inceleyip durmamıza rağmen 5 dakikaya yakın, açıkçası biraz daha uzun sürdü (sürekli durdurup inceledik). Ancak, tek başına oldukça başarılı sonuçlar verdi. Koreli kızların gerçekten harika bazı saç stilleri var. Saçları oldukça düz bu da bize ipucu veriyor. Bu yüzden de, test sırasında yanımızda olan arkadaşlarımızı ve beni performansı ile etkiledi dersek abartı olmaz. Tutması kolay, çanta içinde taşınabilir olması olumlu yanları. Ayrıca satılan teknoloji için makul bir maliyet ile satılmakta. Bizce bu faktörler KREA’yı en iyi olarak tanımlamaya yetiyor.