AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Modern yatak başlığı yapımı

Yatak odası hiç şüphesiz günün yorgunluğunu attığımız, kendimizi yenileyebildiğimiz için evin en önemli odasıdır. Ortam ambiyansının yaşam kalitenize direkt etki ettiği düşünülürse yatak odası dekorasyonu daha önem arz eden bir aksiyon haline geliyor. Kendin yap dekorasyon dünyası da rahat bir yatak, işlevsel ve ergonomik bir gardrop ya da iki şirin komodinin çok ötesinde seçenekler sunuyor bizlere. Yatak kombinasyonunuzu gönlünüzce tamamlayabileceğiniz kendin yap modern yatak başlıkları bu seçeneklerin başında geliyor. İşte sizlere birbirinden sıradışı ve güzel el yapımı yatak başlıkları edinmeniz için harika fikirler…

Dekoratif yatak başlığı yapımı

Elyaf, karton ve kumaş kullanarak yapabileceğiniz mükemmel bir dekoratif yatak başlığı yapımı… Videoyu izleyince bu işlerin göründüğü kadar zor olmadığını anlayacaksınız.

Hepimizin gönlümüze göre mobilyaları fabrikasyon ürünler içerisinde bulamadığı zaman çok daha kötülerine çuvalla para bayıldığı olmuştur. Bazı maharetli eller daha kötüsüne razı olmaktansa tam olarak istediğini elleriyle yapmaya karar vermiş. Haliyle kendi mobilyanı kendin yap diyerek iş başa düşünce ortaya mükemmel bir king size yatak çıkabiliyor. Bu muazzam proje bunun harika bir kanıtı.

Proje detayları – shanty-2-chic

Kapitone yatak başlığı yapımı

Kapitone desenler eskiden ninelerimizin yorgan, mitil dikerken kullandığı nostaljik bir tekniktir. Bu teknik ardından kapılardan eldivenlere mobiyalara kadar her şeyde kullanılabiliyor. Yatak odanıza oldukça lüks bir hava verecek kapitone yatak başlıkları için bu harika kendin yap projesini değerlendirebilirsiniz.

Proje detayları >> moneyhipmamas

El yapımı ahşap yatak başlığı yapılışı

Ahşabın sıcaklıklığını başka hiçbir dekoratif malzemede bulamazsınız. Yatak odanız için nostalji esintili rustik bir yatak başlığı yapımı için bu projeyi değerlendirebilirsiniz.

Proje detayları >> shanty-2-chic

Düğme sorguçlu yatak başlığı yapma

Fabrikasyon ürünlerden hiç de aşağı kalmayan harika kendin yap yatak başlıkları projelerinden bir tanesi daha! Kapitone desenleri düğmelerle besleyerek oldukça lüks bir görünüm elde edebileceğiniz yatak başlığı için uygulanabilecek projelerden… Detaylar için kaynak siteye bakabilirsiniz.

Proje detayları >> involvingthesenses

Yatak başlığı yenileme

Eski yatak başlığınız canınızı sıkıyor ve yenilemek mi istiyorsunuz? Nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız işte harika bir kendin yap mobilya yenileme uygulaması. Detaylara aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Proje detayları >> james-michelle

Tahtalardan yatak başlığı yapma

Şimdiye kadar paylaştığımız projeler içinde en ekonomik ve kolay yapılabilir olan fikirlerden bir tanesi… Paletlerden elde edebileceğiniz tahtalarla yapabileceğiniz güzel yatak başlıkları için oldukça yol gösterici bir uygulama… Bütçeniz kısıtlı ise mutlaka bakmanızda fayda var.

Proje detayları >> fiveoeight

Kullanılmış tahtaları yatak başlığına dönüştürme

Eldeki imkanları sonuna kadar kullanmak kendin yap felsefesinin ilk prensibidir. Tahtalardan yatak başlığı yapmak için bir başka yararlı proje… Dilediğinizi seçip size en uygun olanını uygulayabilirsiniz.

Proje detayları >> ana-white

Kumaştan yatak başlığı kendin yap

Kendin yap dekorasyon işlerinin olmazsa olmazlarından kumaşlar yaratıcı bir dönüştürme işi için mükemmel seçenekler olarak değerlendirmenizi bekliyor. Mobilya döşemelerini yenileme işleri dışarıdan göründüğü kadar zor değil. Tek yapmanız gereken bu işleri gözünüzde büyütmeyerek küçük bütçelerle yapabileceğiniz bu harika projeleri değerlendirmek. Sonuç gördüğünüz gibi mobilya mağazalarına çuvalla para dökerek alabileceğiniz alternatifler kadar hoş ve şık.

Proje detayları >> hgtv

Ahşap kapıyı yatak başlığına çevirme

Eldeki imkanları değerlendirmenin önemini sık sık vurguluyoruz zira hem tasarruf edip hem de çok şık eşyalara sahip olmanın en pratik yolu. Mobilya yenileme de bu işin en keyifli yöntemlerinden biri. Ahşap bir kapıyı birkaç estetik dokunuşla harikulade bir yatak başlığına dönüştürebilirsiniz. El yapımı yatak başlıkları içerisinde en kolay dönüştürebileceğiniz malzemelerin başında eski kapılar geliyor. Eğer elinizde bir tane mevcutsa aşağıdaki linkten detaylarına ulaşabileceğiniz bu proje ile işe girişebilirsiniz.

Proje detayları >> countryliving

Kapıdan yatak başlığı yapımı

Amerikan kapıların mobilya dönüştürme için ne kadar uygun olduğunu söylemiştik. İşte size farklı ve güzel bir uygulama daha…

Proje detayları >> infarrantlycreative

Çiçeklerle yatak başlığı süsleme

Bu süper romantik proje ise sıfırdan yatak başlığı yapmak yerine nefis bir kompozisyonla nasıl harikulade yatak başlığına sahip olabileceğinizi gösteriyor. İlham alarak siz de benzer örnekler ortaya çıkarabilirsiniz.

Proje detayları >> designlovefest