AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Nasreddin Hoca kamp yapıyor

Nasrettin Hoca çizgi filmleri izlemek isteyenler buraya! Trt Çocuk kanalı Nasreddin Hoca kamp yapıyor çizgi filmi 15. bölümü için ekli videoyu izleyebilirsiniz.

Bir önceki bölümde sıradışı sporlar yapan Nasreddin Hoca kampçı olmaya karar verir. Önce kendi elbiselerini çıkartır ve kamp kıyafetleri giyip eline aldığı büyüteç ile bahçede araştırmalar yapar. Sonrasında çocuklar ile beraber arabaya binip kamp alanı yolunu tutarlar. Tabii evden çıkmadan önce kamp malzemeleri hazırlanır ve kamp çantası içine konur. Gittikleri kamp merkezi içinde önce piknik yapıp bir şeyler yemek isterler. Fakat yanlarında yemek yoktur. Bunun üzerine bir göl kenarına giderler. Hoca balıkçılık yapmak üzere kendi bir olta takımı yapar ve balık avlamak için uğraşır. Kendi yaptığı olta ile balık yakalamak çok zor olmaz. Yakaladıkları balıkları mangal yapıp kızartmak isterler. Fakat balığı pişirmek için önce ateş yakmak gerekir. Yanlarına çakmak veya kibrit almayı unutmuşlardır. Bunun üzerine hoca bilimsel yöntemlere başvurur ve eski uygarlıklar da yaşayan insanlar gibi odunları birbirine sürterek ateş yakar. Böylece mangalda balık pişirme sorununu çözerler. Karınlarını doyururlar. Akşam olmuştur. Önce ateş başında sohbetler ederler, gece’de kamp alanında dışarıda yatmak için yanlarına aldıkları uyku tulumları içine girip sımsıcak bir uyku çekerler. Sabah olur ve maceraları devam eder. Keyifle izleyeceksiniz.

Eğer Türk mizah sanatı için en değerli kültürel figürler arasında yer alan Nasreddin Hoca‘yı sosyal medyadan da takip etmek isteyen olursa ekteki Facebook sayfasından takip edebilir.

Ayrıca; Nasreddin Hoca oyunları oynamak isterseniz ya da Nasreddin Hoca fıkraları okumak isterseniz ekli sayfaları za ziyaret edin.