AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Nasreddin Hoca tarım yapıyor

Nasrettin Hoca çizgi filmleri izlemek isteyenler buraya! Trt Çocuk kanalı Nasreddin Hoca tarım yapıyor çizgi filmi 16. bölümü için ekli videoyu izleyebilirsiniz.

Bu bölümde çocuklar bahçede piknik yaparken yedikleri yiyeceklerin çok lezzetli olduğunu konuşurlar. Buna sebep ise Hoca çiftçi olmuştur. Bahçeyi tarla haline dönüştürüp organik tarım yapmış, bahçesine, domates fidesi, patlıcan fidesi ve patates, soğan ve daha pek çok sebze fidesi ekmiştir. Bahçede yetişen her doğal mahsül tarım ürünü olan sebze çeşitleri de haliyle lezzetli ve sağlıklı besinler olmuştur. Çocuklar bunu çok beğenir. Hoca ile konuşurken ona üretim yaptığı bu tarım ürünleri için kendisine organik pazar da satış yapmasını önerir. Böylece Hoca pazarda ki müşteriler için hem ucuz alışveriş yapabilecekleri hem de sağlıklı doğal ürünler alabilecekleri bir pazar tezgahı açar. Sonrasında ise çocuklar ile beraber pazarda domates, biber, patlıcan, patates ve soğan gibi bahçede yetişen tüm tüm sebzeleri bir çırpıda satar. Hocanın tarım üreticisi olması ve sonrası pazar tezgahında satış yapması macerasını çocuklar kadar büyükler de keyifle izleyecek.

Eğer Türk mizah sanatı için en değerli kültürel figürler arasında yer alan Nasreddin Hoca‘yı sosyal medyadan da takip etmek isteyen olursa ekteki Facebook sayfasından takip edebilir.

Ayrıca; Nasreddin Hoca oyunları oynamak isterseniz ya da Nasreddin Hoca fıkraları okumak isterseniz ekli sayfaları za ziyaret edin.