AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Gece elbiseleri, gelinlikler ve abiyeler için pullu payetli kumaş çeşitleri hakkında bilgiler.

Payetli kumaşlar

Payetli kumaş modelleri ile sezonun en şık payetli kumaş çeşitleri için sayfalarımızı inceleyin. En güzel pul payet kumaşlar uygun payet kumaş fiyatları ile kumaş satış kategorimizde satılıyor.

Payet nedir?

Genellikle giysilerde kullanılan kumaşların üzerine işlenen küçük ve parıltılı pullardır. Genelde şeffaf veya renkli plastik pullar kullanılır. Her çeşit deseni işleyerek pul payet kumaş imalatı yapılmaktadır.

Payetli kumaşların genelde abiye elbiseler ve gelinlikler için kullanıldığını görürüz. Işıltılı ve parlak görünümü ile şık bir tarzı olan bu kumaş türü fantezi giyimin en çok tercih edilen modelleri arasında gelir. Buna karşın dekoratif amaçlı yastıklar ve örtüler gibi farklı dekorasyon eşyaları tasarımlarında da kullanılabilir.

Yeni sezon payetli kumaş modelleri için size öncelikle online kumaş satış sitemizin kumasim.com/payetli-kumaslar sayfasını incelemenizi öneririz. Koleksiyonlarımızda yüzlerce pullu payet kumaş modeli mevcut olup henüz bir kısmı satış için siteye eklenmiştir. Pullu payet kumaşı satın almak için ister sitemizin ekli sayfasını ziyaret edin, isterseniz bize mağazamızda sizi ağırlama imkanı sunun. Nasıl isterseniz 🙂 Eğer mağazamızı ziyaret etmek isterseniz, Kaptan kumaş mağazası Nişantaşı Şafak Sokak No:1 Osmanbey Şişli İstanbul adresimizde sizi misafir etmekten onur duyarız. Rumeli caddesinin bir arka sokağıdır sokağımız. İstanbulun en gözde toptan kumaşçılar bölgesi olup çoğunluk perakende satış yapmasa da biz sizleri kırmıyor ve perakende olarak metre işi kumaş alım imkanı da sunmaktayız. Yerimiz bulunması çok basit bir konumda olsa da olur da bulamazsanız, +902961758 no’lu telefon hattımızdan iletişim kurarsanız bir arkadaşımızı sizi alması için en yakın noktaya da yönlendirebiliriz.

Hazır konu açılmışken payetli kumaş fiyatları içinde bilgilendirme yapalım. Pul payet kumaş fiyatı öncelikle kullanılan kumaş cinsi ile doğru orantılı değişim gösterir. İpek şifon kumaşlar üzerine işlenenler veya taşlı kumaşlar ile işlenmiş payet kumaş fiyatları daha yüksek olur. Fakat tül ve benzeri kumaşlar üzerine işlenen pullu payet fiyatları ise daha makul seviyelerdedir. sitemizde satışa sunulan payet kumaş fiyatları ise yaklaşık 30 TL’den başlamakta ve kullanılan kumaş cinsi ve modele göre artış göstermektedir.

Ayrıca güncel öneriler almak isterseniz; günün payetli kumaş önerisi hergün facebook.com/payetlikumaslar sayfamızda paylaşılmaktadır. O sayfamızı da takip edebilirsiniz.