AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Starfield Kütüphanesi (Güney Kore, Seul)

Yurtdışı turları ile Güney Kore seyahati yaparken Seul’de görülmesi önerilen kültürel mekanlardan biri de Starfield Kütüphanesi’dir.

Asyanın en büyük alışveriş merkezleri arasında yer alan biri olan Coex’in içinde bulunan Starfield Kütüphanesi 2800 metrekare genişliğinde bir alanda bulunur. İçerisinde yaklaşık 50 bin civarı kitap mevcuttur. İsteyen ziyaretçiler tabletlerine kütüphanedeki kitapların elektronik versiyonlarını yükleyebilme imkanına sahiptir. Kitapları dışarı çıkarmak yasaktır fakat ziyaretçiler tüm gün boyu istediği kitabı alıp okuyabilir.

Yurtdışı turları ile Güney Kore seyahati yaparken Seul’de gezilmesi önerilen kültürel mekanlardan biri de Starfield Kütüphanesi'dir.

Kütüphanenin Coex alışveriş merkezi içerisinde kurulma nedeni ise dahihane bir pazarlama stratejisine dayanıyor. 2013 yılından sonra müşteri kitlesi azalması üzerine Coex’e daha çok müşteri çekme gayesi ile bu kütüphane kuruluyor. Bu pazarlama strateji de oldukça işe yarıyor ve Starfield Kütüphanesisi Coex’e günümüzde kalabalık bir ziyaretçi trafiği sağlıyor.