AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tabitha Simmons

Tabitha Simmons ayakkabı tasarımlarında kullandığı egzotik deriler ve en iyi kalitede imal edilen deri ve süet ayakkabı tasarımları ile bilinmektedir.

İngiltere’de doğup büyüyen Tabitha Simmons moda kariyerine model olarak başladıktan sonra Film ve set tasarımı eğitimi gördüğü Kingston üniversitesinde geçirdiği başarılı eğitim döneminin de etkisi ile stil tasarımcılığına yönelmiştir. 2009 yılında tasarladığı ilk koleksiyonu ile moda çevrelerinin dikkatini çeken başarılı tasarımcı hızla başarı merdivenlerini tırmanmaya başlamış ve dünyaca ünlü ayakkabı markaları arasında yerini almıştır.

Arzu edenler, Tabitha Simmons internet sitesi üzerinden de sipariş verebilirler ve Tabitha Simmons kadın ayakkabı ve gece ayakkabısı modellerini inceleyebilirler.

Tabitha Simmons gece ayakkabıları ve Tabitha Simmons bayan ayakkabısı modelleri 2015 koleksiyonlarında yer alan abiye ayakkabı modelleri ve kadın ayakkabıları altta yer alan slayt gösterisinde beğeninize sunulmuş olup, yeni sezon Tabitha Simmons ayakkabı modelleri de ayrıca abiye ayakkabı siteleri içinde en severek takip ettiğiniz abiye ayakkabı sitesi olma gayesi ile yayına sunduğumuz sitemiz ve ilintili sosyal ağ sayfalarından ayrıca beğeninize sunulacaktır.