AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tahta paletlerden mobilya ve dekorasyon yapımı

Tahta paletlerden mobilya nasıl yapılır? Tahta palet ile dekorasyon fikirleri yazımızda! Genellikle evlerimize aldığımız büyük çaplı beyaz eşya türü şeylerin yanında mecburen giren paletler hakkında şimdiye kadar hep yanlış düşünmüşüz. Şimdiye kadar hep atılacak bir angarya ya da yakılacak odun gözüyle baktığımız paletler birkaç küçük rötuşlar harika mobilyalara dönüşebiliyor. Palet değerlendirme özellikle bahçe ve yazlık için mobilya yenileme konusunda düşünebileceğiniz en ekonomik çözümlerden bir tanesi. Elde edeceğiniz paletlerden bahçe mobilyası, sedir, koltuk hatta asma yatak dahi yapabilirsiniz. Bunun için müsait bir yer ve biraz el becerisi yeterli. Tahta paletlerden mobilya ve dekorasyon yapımı konusunda size ilham verecek birkaç örnek derledik.

Tahta paletlerden mobilya yapma

4-5 paleti boyayıp vernikleyin. Sonrasında ortaya harika bir set çıkartabiliyorsunuz. Paletlerden köşe takımı yaparak orta sehpasına kadar kullanıma hazır hale getirmeniz mümkün. Aslına bakarsak paletlerden nasıl mobilya yapılır diye sormanıza gerek yok. Zira herşey biraz efor bol bol hayal gücüne bağlı. Tabii paletlerle mobilya yapımı kısmını halledip bırakmak olmaz, biraz süsleyip etrafa uydurmak da gerek.

Tahta paletlerden bahçe mobilyası yapabilirsiniz. Özellikle veranda ya da bahçede kullanabileceğiniz neredeyse sıfır maliyetle yapılmış bir palet koltuk takımı gayet kullanışlı olacaktır. Tahta palet ile sedir ve koltuk yapabilirsiniz.

Paletlerden koltuk takımı yapmayı düşünüyorsanız aklınızda bulundurmanız gereken ilk şey tekerler olmalı. Palet koltuğunuzu sedirinizi tekerlekli yaparsanız hem yer değiştirmesi kolay olur hem de başka bir mobilyaya dönüştürmeniz mümkün olur. Örneğin; minder ve yastıkları kaldırıp üzerine bir örtü sererek fevkalade bir masa olarak kullanabilirsiniz.