AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tatil fırsatları

Uygun tatil fırsatları için sitemizi inceleyin. Son dakika tatil fırsatı için seçenekleri sayfalarımızda bulabilirsiniz. En ucuz tatil fırsatları için kampanyalar hakkında bilgiler sayfalarımızda mevcuttur.

Akdeniz, Ege, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç AnadoluKaradeniz, Marmara ve Trakya tatil fırsatları ve kampanyalar sitemizde paylaşılmaya başlamıştır.

Tur şirketleri ve oteller sürekli kampanyalar düzenler. Bu kampanyalar ile çeşitli tatil fırsatları alternatifleri müşterilere sunulur. Otellerde sunulan tatil programları; Her şey dahil, tam pansiyon konaklama veya yarım pansiyon konaklama içindir. Tesislerde ki konaklama ücretlerinde cazip indirimler veya ödeme koşullarında taksit imkanı sağlanır. Benzer koşullar geziler ve turlar içinde geçerli olur.

2017 tatil fırsatları için düzenlenen kampanyaları sitemizden takip edebilirsiniz. Hayalinizde planladığınız tatil için en mükemmel seçenekleri yakalamanızı arzu ediyoruz. Bunun için önerilerimizi facebook.com/tatilfirsatlari sayfasından da takip edebilirsiniz.

En çok aranan fırsat aranan tatil seçenekleri; bayram turları, yılbaşı turları, balayı turları ile sömestre tatili içindir. Ekli sayfalardan da bu tatil seçenekleri için önerilerimize göz atabilirsiniz.

Tatilde araç kiralamak isterseniz cazip kiralık araba kampanyaları için ekli sayfayı takibe alın deriz.. Zira tatilin tadını çıkartırken toplu taşıma araçlarının stresi hiç çekilmez. Ayrıca sefer saatlerine bağımlı kalmak da işin cabasıdır. En ucuz kiralık araba fiyatları için bizce ekli sayfa ile iletişim kurmanızda almanızda fayda var .

Tatil için eğer uçak yolculuğunu tercih edecekseniz uçak bileti kampanyalarını ekli sayfadan inceleyin. Firma; en saygın havayolları şirketleirnin resmi satış temsilciliğine sahiptir. Böylece uçak bileti fiyatları için cazip indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca kiralık apart kampanyaları için de ekli sayfayı öneririz. Ucuz apart kiralama fiyatları ile konforlu konaklama imkanı elde edebilirsiniz.

Ayrıca bir öneri de bulunmayı da görev sayıyoruz. Bazen; fırsat kampanyası olarak sunulan tatil programları neticesinde tatil arzu edilmeyen şekilde sonuçlanabilir. Maalesef yaşanılan tatsız hadiseler bize göstermiştir ki; ucuz tatil fırsatları şeklinde sunulan pek çok tatil kampanyasının sonu hüsranla bitmiştir. Bunda sebep ise turu düzenleyen şirketin basiretsiz bir tüccar olarak konaklama yapılacak tesis ile anlaşma bile yapmadan müşteri adına tatil için tahsilat işlemi yapmasıdır. Ucuz tatil fırsatı hayali kurarken tatilzede olan pek çok tatilci olmuştur. Tatil için seçeceğiniz turizm şirketini doğru firmalar arasından seçmelisiniz. İnternet üzerinde size yol gösterici kaynak olabilecek çeşitli yorum siteleri bulunmaktadır. Firma için varsa çevrenizde o firma ile tatile çıkanların fikrini almayı ihmal etmeyin. Ayrıca internet üzerinden ve varsa sosyal ağ sayfaları üzerinde o firma için yapılmış yorumları inceleyebilirsiniz. Tabii her yorumun doğru olmayabileceği ihtimalini de ihmal etmeyin. Zira devir artık tamamen internet devri olduğu için bu konuda firmalarda internet üzerinde yazılan yorumlara önem vermekteler. Hatta pek çok şirket kendisi için olumlu yazılar yazılan yorumları kendileri yaptırmaktalar!.. Bu küçük ama önemli ayrıntıyı aklınızda tutarak yorumları incelemenizi öneririz. Yapılan olumlu yorumları doğru analiz etmeniz, sonradan tatilzede olmanıza önemli ölçüde engel teşkil edecektir.

Otel veya tur şirketi ile anlaşma yapmadan ve rezervasyonunuzu gerçekleştirmeden önce mutlaka araştırma yapın. Hatta sonrasında herşey tamam rezervasyonu da yaptım diyerek lambur lumbur o konaklama yerine gitmeyin. Öncesinde rezervasyonunuzu teyit edin ki oraya gittiğinizde tatsız bir durum ile karşılaşmayın. Gerçi bu uyarılarımız genel olarak küçük ölçekli olup cazip fiyatlar ile müşterileri cezbetmeye çalışan tur şirketleri için öncelikle geçerlidir. Kurumsal tur şirketleri ile bu sorunları yaşama ihtimaliniz nerede ise sıfıra yakındır. Tabii gene de siz önleminizi alın ve size yaptığımız uyarılarımızı dikkate alın.

Tatil fırsatları sunulan sayfamızı takip etmenizi tavsiye ediyoruz. Unutulmaz yeni dostluklar elde edinerek keyifle tatilin tadını çıkarmanızı temenni ediyoruz.

Keyifli tatiller dileriz.