AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tatil köyleri

Yurtiçi tatili için tatil köyleri en iyi alternatifler arasındadır. Tatil köyü ile yapacağınız rezervasyon anlaşması sayesinde her şey dahil tatil imkanları sunulmaktadır. Böylece tatil boyunca ne kadar tatil masrafım olacak diye stres yaşamadan tatilinizi huzur içinde yapabilir, tatil bütçenizi tatile çıkmadan önce rahatlıkla belirleyebilirsiniz.

Pek çok tatil köyü herşey dahil sistemi ile çalışmaya başlamıştır. Herşey dahil sistemlerde yapılan erken rezervasyon anlaşması ile tatil masraflarınız için çok yüksek oranda indirimler de elde edebilirsiniz. Bu yapılan rezervasyon sonucunda günlük konaklama bedeline genel olarak sabah, öğlen, akşam yemekleri ve yerli içecekler dahildir. Tabii bu uygulama tatil köyleri arasında farklılıklar gösterebilmektedir. Sayfamızda bahsedilen genel tatil köyleri tarafından uygulanan sistem için geçerlidir. Bazı tatil köyleri gece belli saate kadar alkollü ya da alkolsüz içecekler için ücretsiz hizmet sundukları gibi, 5 çayı, gece 12 çorbası gibi ekstra imkanlarda sunabilmektedirler. Bazıları ise bu imkanları daha sınırlı sunmaktadır. Bu sebeple çıkacağınız tatilde eğer herşey dahil sistemi ile konaklama imkanı sunan bir tatil köyünde tatil yapmayı planlıyorsanız öncelikle o tesisin sunduğu herşey dahil sisteminde nelerin dahil, nelerin hariç olduğunu önceden öğrenmenizde fayda vardır. Zira siz herşey beleş yani bedava diye gidersiniz fakat o tatil köyünde herşey dahilden kasıt sabah akşam yemeği ve konaklama ile sınırlı olabilir. bu sebeple size sunulan imkanlar ve ücretli, ücretsiz aktiviteler hakkında önceden bilgi sahibi olmanız sizin menfaatinizedir. Ucuz tatil köyü sloganı ile pekçok tatil köyleri müşteri çekmek için ilanlar yayınlar. Bu sebeple tatil köyünde size sunulan imkanlar için ön bilgi edinmeyi ihmal etmeyiniz. Ucuz tatil köyleri; size doğru tesis seçiminizde iyi bir tatil indirimi olarak dönebileceği gibi, yanlış tatil köyü seçiminde de o ucuz tatil köyü size ucuza malolan değil, pahallıya patlayan tatil köyü olabilir. Baştan önleminizi almanızda ve bilgi edinmenizde fayda vardır. Tatil köyü fiyatları için sunulan cazip fırsatları sayfamızda yayınlanan ilanlardan takip ederek de gitmeyi planladığınız tatil için plan yapabilirsiniz. Önerimiz kurumsal ve güvenilir tur şirketleri arasından seçiminizi yapmanızdır. Böylece tatil masraflarınız için ciddi oranda indirimler elde edebilirsiniz.

Tatil köyleri eğlenceleri ile de oldukça caziptir. Sadece yeme içme konusunda avantajlar sağlamamaktadır. Aynı zamanda gruplar halinde eğlenebilme imkanları da sunulur. Pek çok tatil köyü profesyonel animatörler çalıştırır. Tatil köyü animatörleri tesisin misafirlerini tatilleri süresi boyunca keyifle eğlendirmek için hizmet sunar. Ayrıca tatil köyleri genelde büyük alanlar üzerine kurulmuş turizm tesisleri olduğundan çeşitli sosyal aktiviteler için çoğunun kendi spor tesisleri ve ekipmanları bulunur. Bazılarında golf, tenis, basketbol ve futbol sahaları gibi alternatif kara sporları yapabileceğiniz alanlar olduğu gibi bazılarında su sporları için de geniş imkanlar sunulmaktadır. Ayrıca pek çok tatil köyleri içerisinde bulunan havuzlar haricinde büyükler ve  çocuklar için aquaparklar da bulunabiliyor. Akşamları yapılan eğlenceler ile misafirlerin  gece için dışarıya eğlenmek için çıkmasına gerek bırakılmamaya çalışılmaktadır. Tatil köylerinde ziyaretçinin dışarıya çıkmaya ihtiyaç duymadan, tüm tatil ve eğlence ihtiyacını tatil köyü içerisinde giderebilmesi amaçlanır. Bu sebeple de tesiste sunulan imkanlar mümkün olduğunca üst seviyede tutulmaya çalışılmaktadır.

tatil köyleri özellikle son yıllarda hızla gelişen turizm sektörünün etkisi ile çok sayıda yabancı turist ağırlamaktadır. Yurtdışındaki turizm şirketleri ve tur ofisleri tatil köyleri ile yaptıkları anlaşmalar ile çok sayıda yabancı turisti bu tesislerde konaklama üzere ülkemize getirmektedirler. Yabancıların da özellikle tatil için tercih ettiği sistem herşey dahil sistemi bu sayede çok daha yaygınlaşmıştır. Tatil köyleri ile yaptıkları anlaşmalar sayesinde pek çok turizm şirketi tarafından ucuz tatil programları sunulmaktadır. Eskiden yerli turistler için çok daha pahallı sunulan bu sistem yaygınlaşması nedeni ile daha avantajlı konuma gelmiş ve çok sayıda yerli turistte bu sistemi tercih etmeye başlamıştır.

Tatil yapacak olanlara gidecekleri yerler hakkında bilgi sahibi olabilmeleri amacı ile  bölge tanıtımları ve  konaklama için otel tanıtımları yaptığımız sayfalarımızda çok sayıda tatil köyü tarafından yayınlanan tatil köyleri tanıtımları da bulunmaktadır. Sayfalarımızda gezinti yaparak çıkmayı planladığınız seyahat için size cazip konaklama fiyatları ile tatil imkanı sunulan tesislerin kampanyaları arasından bütçenize ve tatil programınıza en uygun olanları inceleyebilir ve sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca sitemiz; tarafından önerilen oteller ve turistik tesisleri de sayfalarımızdan inceleyebilirsiniz.

Tatil köyleri için seçiminizi yapmadan önce konaklama sistemleri hakkında bilgi edinmeyi unutmamanızı tekrar hatırlatır, keyifli tatiller dileriz.