AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tatil programları

Yurt içi tatil programları ile ucuz ve keyifli bir tatil yapmak ister misiniz? Tatil programı için önerileri sitemizden inceleyin.

Tatil organizasyonu düzenleyen pek çok tur şirketi mevcuttur. Çoğu gayet uygun fiyatlar ile bu organizasyonları düzenler. Sonradan mağdur olmamak için baştan iyi seçim yapmak gerekir.

Öncelikle tatil programları için seçim yaparken etkinliğin size uygunluğuna karar vermelisiniz. Ayrıca katılacağınız yurt içi tatil programını düzenleyen şirket için yapacağınız seçim de önemlidir. Maalesef her sektör de olduğu gibi tatil programı organize edenler arasında da müşterilerini mağdur edenler vardır. Sırf tur satma gayesi ile yalan yanlış bilgilendirmeler yapan, ya da sunmayı vadettikleri tatil programı konseptini yerine getirmeyen şirketlerin olduğu da bilinen bir gerçek. Bu konuda öncelikle dikkatli seçim yapmak gerekir. Bu tür organizasyonlarda öncelik kriter; fiyattan ziyade, turu düzenleyen tur şirketinin güvenilirliği olması gerekir! Bu güvenilirlik testini kolaylıkla yapabilirsiniz.  Önce internet üzerinden, ilgili tur şirketi hakkında kısa bir araştırma yapın. Aramanızı ilgili “tur şirketi adı şikayet” şeklinde yaptığınızda varsa ilgili şirket ile ilgili şikayet  sonuçlarına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Daha önce yapılan tatil programları’na katılmış olanların deneyimleri size bu konuda önemli bir fikir sağlar. Mutlaka yorumları inceleyin. Unutmayın ! ucuz etin yahnisi pek olur ! Katılmayı planladığınız tatil programının fiyatından tasarruf edeyim derken tatiliniz rezil olabilir. Ayrıca tatil programı fiyatı sizin umduğunuzdan çok daha pahallıya patlayabilir. Tabii her zaman pahallı olan tur şirketleri daha iyidir diye bir garanti yoktur. Zira gelişen ekonomik pazarda özellikle turizm sektöründe rekabet kıyasıya devam ediyor. Turizm şirketleri, tur organizatörleri, oteller ve konaklama tesisleri  bu rekabet ortamında müşterileri kendilerine çekmek için ciddi tatil indirimleri de sağlıyor. İyi bir araştırma ile cazip koşullarda ve zevkinize göre tatil seçenekleri bulabilirsiniz.

Yılın her döneminde tatil programı yapılabilir. Örneğin; Yaklaşan yeni yıl için şimdiden programlar yapılmaya başlandı bile! Yakında sayfalarımızda yılbaşı turları için öneriler paylaşacağız.

Tatil programları kampanyaları için sitemizi takibe almanızı öneriyoruz.