AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Tory Burch

Tory Burch; 1966 Pensilvanya doğumlu Tory Robinson tarafından kurulmuştur. İlk Tory Burch mağazası 2004 yılında açılmıştır.

Tory Robinson adından ziyade 2006 yılında ayrılmış olduğu ikinci eşi J.Christopher Burch‘un soyadını kullanmakta ve Tory Burch olarak tanınmaktadır. Forbes dergisi tarafından 2014 yılında dünya’nın en güçlü 79. kadını seçilen Tory Burch başarılı bir moda kariyerine sahiptir.

İlk Tory Burch mağazası 2004 yılında açılmıştır. Ünlü Amerikalı Talk Show’cu  Oprah Winfrey tarafından 2005 yılnda bir programda kendisinden övgü ile bahsedilmesi ile ertesi gün sadece internet sitesine 8 milyon ziyaretçi akın etmiş ve kelimenin tam anlamı ile bir patlama yapmıştır. Koleksiyonlarında yer alan ürünler genel olarak Tiki bohem tarzı ürünler olup şık ve giyilebilir ürünlerdir.

Koleksiyonlarında yer alan her yaştan kadınların rahatlıkla kullanabileceği ürünleri ile dünyada en çok tercih edilen markalar arasında kendine yer edinmiştir. Dünya çapınca farklı lokasyonda 140 civarında Tory Burch mağazası bulunmakta ve en az 3000 civarında kaliteli mağaza ve butikte koleksiyonlarından ürünler satışa sunulmaktadır.

Tory Burch markasının tüm tasarımları şık ve zamansız diye tanımlanan günün her saatinde kullanılabilir ürünlerdir. Tasarımları diğer markalarının çoğunun aksine sıra dışılıktan çok şıklıkları ile dikkat çekmektedir. Her yaştan kadının rahatlıkla kullanabileceği ürünleri bu sebeple kadınların en çok tercih ettiği markalar arasındadır. Şık tasarımlar arayanlara, Tory Burch koleksiyonlarını takibe almalarını öneririz.

Türkiye Tory Burch mağazaları; Zorlu Center, Aqua Florya, Akasya alışveriş merkezlerindedir. Markanın tasarımları Tory Burch Beymen internet sitesi üzerinden de satılmakta olup, arzu edenler Tory Burch internet sitesini ekli linkten de ziyaret edebilirler.

Zorlu Center No: 207 ‘de faaliyet göstermekte olan Tory Burch mağazasına; +90 212 306 3394 numaralı telefon hattından erişim sağlayabilirsiniz.

Aqua Florya avm’de 2. katta faaliyet göstermekte olan Tory Burch mağazasına; +90 212 663 41 83 numaralı telefon hattından erişim sağlayabilirsiniz.

Akasya Acıbadem Avm’de 1. katta no:420 Üsküdar İstanbul adresinde faaliyet göstermekte olan Tory Burch mağazasına; +90 216 510 47 30 numaralı telefon hattından erişim sağlayabilirsiniz.