AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Versace

Versace 2 Aralık 1946 doğumlu kurucusu İtalyan moda tasarımcısı Gianni Versace tarafından 1978 yılında Milano’da moda markaları arasına katılmıştır. Koleksiyonlar Gianni’nin ölümünden sonra kardeşi Donatella Versace tarafından yönetilen Gianni Versace Spa Şirketi tarafından imal edilmektedir.

Versace lüks giyim ürünleri ve elbiseleri ile dünya çapında haklı bir şöhret edinmş ve çok beğenilmektedir. Ayrıca çok az kişi tarafından bilinmesine karşın, bu gün internetin en çok kullanılan arama motoru olan google’ın görsel arama sonuçlarının kullanıcılara gösterilmesine sebep olmuştur.

Versace markasının kurucusu  Gianni Versace; Elizabeth Hurley Versace siyah elbise ile moda dünyasında ikon kabul edilen bir tasarıma imza atmışken, kardeşi Donetalla Versace’de  Jennifer Lopez yeşil Versace elbise ile moda dünyasının unutulmaz elbiseleri arasında kabul edilen bir tasarıma imza atmıştır. 42. Grammy ödül töreninde Jennifer Lopez tarafından giyilen bu yeşil elbise Google’da o zamana dek en çok aranan sorgulama olunca ve aslında insanların sorgu sonuçlarında görmek istediği şey de elbisenin görseli olunca Google görselleri ortaya çıkmıştır.

Bu durum Google Ceo’su Eric Schmidt tarafından da “İnsanlar artık yazıdan fazlasını istiyordu. Bu ihtiyaç, Lopez 2000’deki ödül töreninde o yeşil elbiseyi giyip tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplayınca daha da gün yüzüne çıktı. Elbise, o güne dek en çok aranan şey olmuştu. Ama kullanıcılara tam olarak istedikleri şeyi, yani ‘o elbiseyi giyen JLo’yu nasıl verebileceğimizden emin değildik. İşte Google Görseller böyle ortaya çıktı.” sözleri ile itiraf edilmiştir.