AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

cilt tiplerine göre yeşil göz rengi için uygun saç renkleri nelerdir? Sayfamızda!

Yeşil gözler için saç rengi seçimi

Yeşil gözlüler için saç rengi seçimi önerileri yazımızpda paylaşıldı. Kadınların birçoğu göz renginin güzelliğinden dolayı sayısız övgü alır. Yeşil gözleriniz varsa, gözlerinizi tamamlayan çok çeşitli saç rengini deneme şansına sahip azınlıklar arasındasınız. Fakat hangi rengi seçeceğinize karar verirken, göz önüne almanız gereken önemli nokta cildinizin tonudur.

Yeşil gözlü kadınlar için doğru saç rengi seçme konusunda düşünmeniz gereken şeylerin eksiksiz bir rehberini bir araya getirdik.

Ten rengine uyumlu ton seçin

Ten rengi; cildinizin sıcak, soğuk veya nötr olabilecek tonunu ifade eder. Güneşte bileklerinize bakarak bunu kontrol edebilirsiniz. Damarlarınız mavi veya mor renkte görünüyorsa, serin tonlusunuz ve yeşil renkte ise sıcak tonlusunuz. Bu renkleri göremiyorsanız, cilt tonunuz nötr veya “zeytin” olabilir.

Yeşil gözlere uygun saç rengi nasıl seçilir?

Yeşil gözler için saç normal saç

Göz renginizin tamamen yeşil olup olmadığını veya fındık veya mavi / gri tonları olup olmadığını belirlemek, iyi bir gölge seçmenin çok daha kolay olmasını sağlar. Gözlerinizdeki yeşilin öne çıkmasını veya serin veya sıcak tonlarını açığa çıkarmak için ne renk seçebileceğinize karar vermenizde size yardımcı olacaktır.

Yeşil gözler için koyu saç

Aşırı derecede koyu renk saçlarınız varsa, daha hafif bir tona çıkarmaya çalışmak epey zaman alabilir ve saçınıza zarar verebilir. Bunun yerine, doğal saçınıza yakın renkler kullanın. Ya üç tonda daha koyu ya da daha açık renge yönelmek ideal olacaktır.

Giysileriniz ile uyumunu önemseyin

Gardrobundaki kıyafetlere bakın. Hangi renklerin sizin için iyi görüneceğini belirleyin. Sarı, kırmızı, altın, turuncu ve benzeri sıcak renklerde iyi görünüyorsanız, altın, kırmızı, bordo ve zengin kahverengi gibi sıcak saç renginin sizin için iyi görüneceğini düşünmelisiniz. Mavi, yeşil veya mor gibi serin renklerde iyi görünüyorsanız, kahverengi, platin sarışın ve en kumral renkler gibi serin bir saç rengi size en uygun olacaktır.

Yeşil gözler için en iyi saç rengi nedir?

Yeşil gözlerinizi tamamlayan en iyi saç rengini bulmaya çalıştığınızda göz önüne alınması gereken iki önemli faktör vardır.  Gözlerinizin tonu ve teninizin tonu. Gözleriniz maviye yakın tonlara sahipse, sıcak renkler seçmek iyi bir yoludur. Yeşili öne çıkarmak veya serin mavi / gri tonları tamamlamak için soğuk renkler seçin.

Bunu akılda tutarak, cildin tonları için aşağıdaki saç renginin listesini kullanarak hangi gölge size en uygun gelecektir belirleyin.

Açık ton ciltli yeşil gözler için en iyi saç rengi

Açık tenin koyu renk tonlarına göre bir avantajı vardır çünkü çoğu açık renk ve koyu renk saç rengi uygun eğilimdedir. Gözlerinizle uyumlu ve cildinizin tonunu aklınızda tutarsanız, açık tonlu bir cildi yanlış yapmanın bir yolu yoktur.

Açık renkli yeşil gözler için saç renk fikirleri

Kırmızı giymeyi düşünüyorsanız, derin ve parlak kırmızı ya da kahverengi tonlarda şansınızı deneyin. Toprak tonları da, özellikle sıcak tonlu olmanız durumunda cilt üzerinde harika görünür. Kahverengi saçlar için hemen hemen tüm tonlar cilde iyi gelir. Altın kahverengi ve zengin çikolata tonları gibi sıcak tonlardan, saf sarışınları kombine kadar hepsi tamam olur. Sarıya karar verdiyseniz, solgun sarışınlar, beyazlar ve bal sarışınları deneyebilirsiniz. Eğer teniniz son derece solgunsa siyahtan kaçınmak en iyisidir. Ancak, yanaklarda bir miktar renk varsa, siyah saç, cildinizde gerçekten şaşırtıcı görünebilir.

Hangi Saç Renklerinden Kaçınmalısınız?

Altın sarısı saç, açık ciltli insanlar için en iyi seçenek değildir. Gözlerindeki yeşili zayıflatır, özelliklerini dengesiz hale getirir. Bakır sarısı saçlar soluk cildi ve kızarıklığı ön plana çıkarabilir.
Kızıl saçlar yüzümüzdeki lekeleri ortaya çıkarabilir; bu da çoğumuzun makyaj için zamanımız olmamasına neden olur.

Soğuk cilt tonlu yeşil gözler için en iyi saç rengi

Serin bir cilt tonu olan yeşil gözler size çok sayıda açık saç rengi seçenekleri bırakır, ancak harika görünen daha koyu tonlar da vardır. Doğru gölge ile herhangi bir saç rengini seçebilirsiniz, sarışın, kırmızı veya kahverengi hangisi olursa olsun fark etmeyecektir.

Serin ciltli yeşil gözler için saç renk fikirleri

oluk, çilek, kül, beyaz ve platin, serin cilt üzerinde harika görünen sarışın saç tonlarıdır. Mor renk ve mor rengi olan bembeyaz kırmızılar, gözlerinizdeki yeşili ortaya çıkaran iyi tonlardır. Kahverengi ve yumuşak kestane kahverengileri de serin bir cilde iyi gelir.
Mavi veya mor bazlı renkler de idealdir.

Hangi Saç Renklerinden Kaçınmalısınız?

Siyah saç, serin bir ciltte kaçınılmalı, çünkü cildinizle saç renginiz arasında sert bir kontrast oluşturur. Karamel ve bal sarısının yanında altın sarılardan da kaçınılmalıdır. Turuncu bir tabanı olan herhangi bir şey, cildin serin tonları söz konusu olduğunda negatif demektir.

Sıcak tonlu tonlamalı yeşil gözler için en iyi saç rengi

Cildiniz pembeye kıyasla daha sarı tonlarda olduğunda canlı tenli olduğunuzu biliyorsunuz. Kırmızı, turuncu ve sarı gibi sıcak renkler cildinizi tamamlar, bronzlaştırma ise güzel görünmesini sağlar. Aşağıdaki gibi sıcak cildiniz varsa yapmanız gerekenler ve yapılmaması gerekenler sıralanmıştır.

Sıcak renkli yeşil gözler için saç renk fikirleri

Altın, bal, şampanya ve tereyağı platin gibi zengin sarışınlar bu cilt tonusunda şaşırtıcı görünüyor. Zengin çikolatalı kahverengiler ve hafif karamel kahverengiler sıcak cildi iyi eşleştirir. Zengin kırmızı, çoğunlukla kırmızı esaslı renkler sıcak cilde iyi görünüm katar.

Hangi Saç Renklerinden Kaçınmalısınız?

Siyah, sıcak cilt üzerinde çok gurur verici bir renk değildir ve en iyisi bu renkten kaçınılmalıdır. Kül kahverengileri ve kahverengiler ılık ciltler için ideal değildir, çünkü sizi ıslanmış gibi gösterirler. Mavi veya mor bazlı renklerden de kaçınılmalıdır.

Zeytin ciltliler için yeşil gözlere doğru saç rengi nasıl seçilir?

Zeytin cilde sahipseniz, göz renginizde altın parıltısı olması muhtemeldir. Bu, gözlerinizi ve cildi, çeşitli renk karışımlarını denemek için mükemmel kılar. Zeytin rengi cilt için bazı renk fikirleri ve uzak durmanız gereken renkler listesi aşağıdadır.

Zeytin tonu cildi olanlara yeşil gözler için saç rengi fikirleri

Zengin altın sarışınlar, zeytin cilt tonunda şaşırtıcı görünüyor ve parlaklaşıyor. Bakır esaslı renkler, gözlerindeki altın lekeleri vurgularken bu cilt tonu ile iyi çalışır. Çikolatalı kahverengiler ve zengin altın kahverengileri iyi bir seçimdir. Zeytin renkli cildi olan insanlar zengin renklerden çok iyi yararlanabilirler.

Hangi Saç Renklerinden Kaçınmalısınız?

Platin sarışın veya kül renkli bir zeytin renkli cilt tonunda kaçınmanız gereken bir şeydir. Mavi, menekşe ve yeşil bazlar zeytin tonlu ciltlerde ve yeşil gözlü insanlar için nadiren işlevseldir ve en iyisi kaçınılmalıdır. Cildinizin tonunun farkında olduğunuz sürece, saç rengini seçme konusunda yanlışa gidemezsiniz .