AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Zuhair Murad

1971 doğumlu Lübnanlı moda tasarımcısı Zuhair Murad abiye elbise modelleri ile gene kadınların beğenisini fazlası ile kazanan abiye elbiseler tasarlamıştır.

İlk butiğini Beyrut’ta açıp, 1999 yılında Roma’da düzenlenen Moda haftası’ndaki defile’de ilk kez İtalya podyumları’nda tasarladığı abiye elbise modelleri sergilenen Zuhair Murad moda kariyeri boyunca; Marion Cotillard, Taylor Swift, Carrie Underwood, Ivana Trump, Cheryl Fernandez-Versini, Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez, Kellie Pickler, Miley Cyrus, Najwa Karam, Shakira, Katy Perry, Christina Applegate, Vanessa Williams, Ana Ortiz ve daha bir çok ünlü için abiye elbise modelleri tasarlamış ve giydirmiştir.

Haute couture, hazır giyim, aksesuar ve gözlük ile başlayan tasarımlarına artık abiye elbise modelleri haricinde güzellik ürünleri, parfüm, mayo ve kadın iç giyim ürünleri gibi kadınlara yönelik ürünlerde katılmıştır. Bu ürünler koleksiyonları dahilinde Zuhair Murad abiye elbise ve tasarımlarının satıldığı mağazalar ve butiklerde müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır.

Son yılların en beğenilen gelinlik modelleri tasarımları arasında Zuhair Murad tasarımı gelinlikler de bol miktarda gözümüze çarpmaktalar. Türkiye’de; Zuhair Murad gelinlik modelleri ve  Zuhair Murad abiye elbiseler ile Zuhair Murad tasarımlarını Vakko Wedding House mağazaları ve Harvey Nichols mağazalarından temin edebilirsiniz. Dünya’nın farklı yerlerinde Zuhair Murad tasarımlarının satıldığı butikler ve mağazalar için bilgi edinmek isterseniz de; ZuhairMurad.com üzerinden Boutiqes başlıklı linki inceleyebilirsiniz.

Özellikle 2012 sezonunda hazırladığı abiye elbise modelleri Zuhair Murad’ın patlama yaptığı koleksiyon’dur. Daha sonraki sezonlarda hazırladığı haute coutue elbiseler ile bu yaptığı patlamayı iyi değerlendirmiş ve markasının çıtasını yükselterek pek çok ünlünün tasarımlarını giymesini sağlamıştır.

Altta yer alan slayt gösterisinde Zuhair Murad abiye elbise modelleri koleksiyonlarında yer alan haute couture abiye elbiseler beğeninize sunulmakta olup, tasarımcının hazırladığı yeni koleksiyonlarında yer alan Zuhair Murad haute couture abiye elbiseler’de ayrıca sayfalarımızda beğeninize sunulacaktır.

[easingslider id=”104″]