AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kuşadası Golf & Spa Resort

Kuşadası Golf and Spa otel iki tip konaklama imkanı sunar. Konaklama şekilleri; self- servis oda (sadece oda) ve herşey dahil programlarıdır. Üst seviye konaklama imkanı sunan Kuşadası Golf spa otel her şeyin elinizin altında olmasını sağlar. Otel tatili sürecinde çağdaş konfor anlayışı ile keyifli bir ‘her şey dahil’ tecrübesi yaşayabilirsiniz.

Otel tesisi 1.650.000 m² alan üzerine kurulmuştur ve 444 odası vardır. Kuşadası Golf and Spa otel’de 4 tip suitte konaklama yapılır.

Klasik Suite

Odalar Klimalı ve balkonludur. Kahve makinesi, CD çalar, bulaşık makinesi, saç kurutma makinesi ve 4lü ocak vardır. Ayrıca; Ev sinema sistemi, ütü ve masası, su ısıtıcı, mutfak, mikrodalga, fırın, kasa, uydu TV, telefon, tost makinesi ve çamaşır makinesi mevcuttur. 1 yatak odası, 1 oturma odası ve 1 banyo bulunur.

Junior Suite

Odalar Klimalı ve balkonludur. Kahve makinesi, CD çalar, bulaşık makinesi, saç kurutma makinesi ve 4lü ocak vardır. Ayrıca; Ev sinema sistemi, ütü ve masası, su ısıtıcı, mutfak, mikrodalga, fırın, kasa, uydu TV, telefon, tost makinesi ve çamaşır makinesi mevcuttur. 1 king size yataklı veya 2 ikiz yataklı olmak üzere 2 tip yatak odası bulunur. Oturma odası’nda 1 çek yat mevcut olup, 2 banyo vardır.

Superior Suite

72 m² olan 215 adet Superior Suit 2 yatak odalıdır. (1 çift kişilik yatak, split klima, LCD TV ile ana yatak odası, İkinci yatak odası: 2 adet tek kişilik yatak, split klima). 2 banyo (Ebeveyn yatak odası küvet vardır, 2. Yatak duş vardır); 1 Oturma grubu, split klima, LCD TV, DVD / CD oynatıcı ile 1 oturma odası, ses sistemi, masa ve 6 sandalye; teras veya balkon ve yine terasta masa ve 6 sandalye bulunur.

Superior Suite Duplex

115m² olan 75 adet dubleks Suit iki katlıdır. 2 yatak odası ve 2 banyo bulunur. Jakuzi ve ebeveyn yatak odası banyo küveti ile teras mevcuttur.

Resort’ta küçük bir su parkı, müşterek havuzlar, tenis kortu, sauna, spa ve spor merkezi ile Türk hamamı mevcuttur. ‘her şey dahil’ paketi dahilinde sunulan yemekler için restoran ve bar seçenekleri vardır. Marina ekibi tarafından tüm aile fertleri için, Çocuklar Kulübünde daha küçük çocukları meşgul eden, gündüz ve gece programları düzenlenir.

Tatilde ayrıca golf keyfi yaşamak isteyenler için ideal bir oteldir. Otel 18 delikli golf sahasına sahiptir. Doğa ve deniz içiçe bir manzara sunulur. Tesisin en önemli avantajlarından birisi Kuşadası’na servis otobüsü ile sadece birkaç dakika uzak olmasıdır. Kısa bir yolculuk yaparak yumuşak kumlara ve Pamucak sahilindeki iki su parkına ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüplü dalış yapılan ve başka su sporları ile aktivitelerin yapıldığı yerlere de çok yakındır.

Kuşadası Golf Spa Resort İletişim

Adres : Kemalpaşa Mahallesi, Kiranta Mevkii, Söke 09200 Kuşadası Aydın

Telefon : +902565171100

Fax : +902565171100

E-posta: directbooking@kusadasigolfsparesort.com