AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Wow Kremlin Palace

Antalya Wow Kremlin Palace otel tesisinde misafirler için hizmet sunulan odalar ve tesis hakkında bilgiler burada.

Wow Kremlin Palace Konum

Antalya Kundu mevkiinde bulunup, Antalya havaalanına 20 km, Antalya merkeze 17 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

Wow Kremlin Palace Odalar

Tesis 1 ana bina ve 3 oda bloğundan oluşmaktadır. Otelde toplam 874 adet oda bulunmakta olup, 2000 yatak kapasitesine sahiptir. Bu odaların; 659 tanesi standart oda, 64 tanesi bağlantılı oda, 126 tanesi dubleks suit oda, 10 adet engelli odası, 12 adet suit oda, 2 adet Jr. Royal suit oda, 1 adet King Royal suit oda bulunmaktadır. Tüm odalar balkon ve teraslıdır. Sigara içilmeyen odalar mevcuttur. Tesisin tüm odalarında; tv, uydu yayını, müzik yayını, telefon, banyoda saç kurutma makinesi, ve küvet (Engelli odaları hariç), mini bar (Soft içecekler ve bira bulunan mini bar günde bir kez yenilenir), güvenlik kasası, pay Tv (ücretli) merkezi klima bulunmaktadır.

Wow Kremlin Palace Tesis

Wow kremlin Palace Tesisi içerisinde kapalı restorantlar, açık restorantlar, 6 adet a la carte restoranlar ( Türk, Akdeniz, ücretli olarak; Mangal Park Restoran, İtalyan restoran ve Meksika restoran) Paşa house, disco, 7 adet bar, güzellik merkezi , doktor, kuaför, açık otopark, alışveriş merkezi, açık ana havuz, açık çocuk havuzu & aqua park, kapalı çocuk havuzu, yetişkin aquapark, kapalı havuz, (Jakuzili ısıtmalı), Türk hamamı , sauna, bowling, squash, 8 adet tenis kortu, mini futbol, basketbol, bilardo, masa tenisi, play station, internet cafe, game center, elektronik dart, Pugy club, çeşitli show ve animasyon etkinlikleri, katamaran, wind surf board, yelken (Sertifikalı) kano, motorlu su sporları, dalış okulu, toplantı ve kongre merkezleri bulunmaktadır.

Wow Kremlin Palace ücretsiz hizmetler

Karşılama kokteyli, yiyecek & yerli ve standart ithal içecekler, mini bar, Türk ve Akdeniz ala carte restoran, odada emanet kasa, fitness center, hamam, sauna, squash, pugy club (mini kulüp) gündüz spor etkinlikleri ve gece showları, 30 dakika grup tenis dersleri ve tenis raketleri, katamaran ve wind surf, board yelken (Sertifika gereklidir.) kano, havuzda ilk deneme dalışı, havlu, şemsiye & şezlong, hamaklar ve minderler, odalarda genel alanlarda ve plaja kablosuz internet erişimi otel misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Wow Kremlin Palace Ücretli Hizmetler

Oda servisi (7/24) , ala carte restorantlarda özel şarap menüleri, premium alkollü içecekler, enerji içecekleri, Sushi restoran, mangal park restoran, El Sombrero restoran, La Gondola restoran, doktor, hemşire, masaj, güzellik merkezi, kuaför, saç kesimi ve yıkama, çamaşırhane ve kuru temizleme (ütü), tenis okulu, tenis kortları aydınlatma, mini futbol ve basketbol sahası aydınlatma, yelken okulu, dalış okulu, bebek bakıcısı, telefon & faks, motorlu su sporları, pavilyonlar (plajda özel donanımlı dinlenme yerleri), bowling, high band kablosuz internet erişimi otel misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

Wow Kremlin Palace Çocuk

küçük misafirlerine kapalı ve açık çocuk havuzu, mini club (4-12), jokers club (8-12), Teenager (13-16) çocuk restoranı, bebek yatağı, bebek bakıcısı (ücretli) hizmeti sunmaktadır.

Wow Kremlin Palace Plaj

Tesisin 215 metre kum özellikteki plajı mevcut olup, plaj içerisinde ücretsiz havlu, şemsiye, şezlong, minder ve hamak hizmeti sunulmaktadır.