AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Nasreddin Hoca sıradışı sporlar

Nasrettin Hoca çizgi filmleri izlemek isteyenler buraya! Trt Çocuk kanalı Nasreddin Hoca sıradışı sporlar çizgi filmi 14. bölümü için ekli videoyu izleyebilirsiniz.

Hoca bu bölümde çocuklar ile televizyon izlerken izlediği spor programları’nda kayak, dağcılık, bungee jumping gibi sıradışı sporlar yapan sporcular görür. Profesyonel sporcular tarafından yapılan sportif hareketleri şaşkınlıkla izlerken paraşüt ile atlama yapan biri daha görür. Şaşkınlığı hepten artmışken izlediği televizyon programı bir anons geçer. Bir spor merkezi tarafından yayınlanan duyuruda “Eğer profesyonel sporculardan eğitim almak istiyorsanız iletişim kurun” denmektedir. Hoca cep telefonu ile çocuklara bu spor merkezini aramalarını söyler. Böylece hoca çocuklarla birlikte sıradışı sporlar yapmak ve öğrenmek üzere maceraya atılır. Tabii bu sporları yapması için ilk durak; spor yapmaya elverişli olduğuna dair sağlık raporu almak üzere şehir hastanesi olur. Doktor ile görüşür ama doktorun ona istediği sağlık raporunu vermeden önce bazı sağlık testleri yaptırması gerekir. İlk olarak performans ve dayanıklılık testi için koşu bantı üzerinde koşar, emar çekilip tüm vücudu taranır, muayne olur ve sonrasında istediği sağlık raporu için doktordan onayı alır. Daha sonra ise spoara uygun kıyafet ve elbiseler alarak yola çıkar. Dağcı olur ve dağa tırmanır, bot ile azgın nehirlerde rafting yapar, bungee jumping ile atlayış yapar ve yapmak istediği tüm sıradışı sporları yapar. Keyifle izleyeceksiniz.

Eğer Türk mizah sanatı için en değerli kültürel figürler arasında yer alan Nasreddin Hoca‘yı sosyal medyadan da takip etmek isteyen olursa ekteki Facebook sayfasından takip edebilir.

Ayrıca; Nasreddin Hoca oyunları oynamak isterseniz ya da Nasreddin Hoca fıkraları okumak isterseniz ekli sayfaları za ziyaret edin.