AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Evde kolay tablo yapımı

Evde kolay tablo nasıl yapılır? Evde tablo kendin yap fikirleri ve tablo yapmak için malzemeler burada! Tablolar evlerimizi işyerlerimizi güzelleştirmek için başvurduğumuz en kolay ulaşılabilir dekorasyon malzemelerinden bir tanesidir. Dekoratif tablolar kolay ulaşılabilir olduğu kadar kolay yapılabilen şeylerdir de aynı zamanda. Biz de kendin yap mantığı ile evde yapabiliyorsak neden para verip de alalım dedik ve sizler için evde kolay tablo yapımı için güzel bir proje paylaşmak istedik. Projemizin malzemeleri rahatlıkla temin edilebilir ve son derece ucuz parçalardan oluşmakta. Zorluk seviyesi de yüksek olmadığından çocuğunuzla birlikte güzel vakit geçirerek harika bir modern tablo yapıp duvarlarınızı şenlendirebilirsiniz.

TABLO YAPIMI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

15 x 15 cm tahta tuval. Tuval olması şart değil MDF, vinil ya da kontraplak dahi kullanabilirsiniz.
Dekupaj Tutkalı. Amazon gibi alışveriş sitelerinde Mod Podge adıyla bulunabiliyor ancak evde de benzerini yapabilirsiniz. Bunun için hırdavatçılarda bulunan beyaz tutkallardan alıp %50 oranında su ile karıştırırsanız işinizi görecektir.
Siyah beyaz haline getirilmiş beğendiğiniz bir fotoğraf. Ebatlarını tuvalinizin boyutlarına göre ayarlayabilirsiniz.
Akrilik boya, iki farklı fırça (boya ve sünger fırça), makas

Evde tablo kendin yap

Öncelikle tahta tuvalinize iki kat boya uygulayın ve kurumaya bırakın. Boya kururken fotoğrafınızı siyah beyaz halinde çıktı alın. Fotoğraflar için kullanılan baskı kağıdına çıktı almanız sonucu daha da güzelleştirecektir. Fotoğrafınızı makasla kesin. Tahta tuvalin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra fotoğrafı yapıştırmak istediğiniz bölgeye sürerek yapıştırın. Elinizle ya da bir cetvel yardımıyla havasını alarak kabarcık kalmamasına dikkat edin. Son olarak sünger fırça ile dekupaj tutkalını tuvalin tüm yüzeyine uygulayarak kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra modern görünümlü harika tablonuz duvarları süslemeye hazır!

Gördüğünüz gibi tablo yapımı bu kadar kolay ve sonuç mükemmel!