AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kumru olmak ya da unutmak işte tüm mesele bu!

Başka bedenlerde, başkasını unutabilir mi insan ? Eskiden bunu başarabiliyordum. Şimdi ise istiyorum, biliyorum unutmak için en güzel çare bu yöntem aslında. Ama artık sanırım yaşlandım, yapamıyorum..

İnsanın bedenini ve beynini meşgul etmek için şehvetini başka bir yöne çevirmesi, unutmak istenilen kişiden hızla uzaklaştırmaya yarayan en etkili eylem.. Bunu geçmişte defalarca denedim, her seferinde de sonuç başarı getirdi. Tabii nasıl bir başarı bu dersen, haklısın işin orası da ayrı bir mevzu.. Amaç unutmak mıydı, evet ise unutmama faydalı oluyordu, orası net..

Ama ama ama dedim ya artık yaş aldım, eskiden içimde beslediğim dağdan dağa uçan, daldan dala konan kartal da yaş aldı. Artık ne onun, ne de benim dağdan dağa, daldan dala uçacak enerjimiz kalmadı. O kartal ömrünün son deminde sakin bir ev hayatı yaşayacağı huzurlu bir yuva yapmak ve dinlenmek istiyor, ben ise içimde eşini arayan bir kumru beslemeye başladım. Artık ne bir başka beden de kirlenmek istiyorum ne de bir başkasını unutmak için yeni bir bedeni keşfetmek, ben kumrumu istiyorum..

Kumru olmak nedir bilir misin? Kumru; Tek eşli bir kuştur. Asla eşini değiştirmez, eşlerden biri ölürse ömrü boyunca başka bir kumruya eş olmaz.. Zaten ömürleri de kısadır, 1 yıl kadar sürer tüm yaşamları, onuda eşi ile yanından ayrılmaksızın yaşar. Birbirinden ayrılmayan genç aşıklara da “Kumrular gibiler” denmesi de oradan gelir..

Biliyor musun ne mutlu kumrusunu bulana.. Ben bulamadım, umarım sen bulursun..