AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Taşlı kumaşlar için sezonun modası bizimle takip edilir! En güzel taşlı kumaş modelleri için uygun taşlı kumaş fiyatları ile öneriler

Taşlı kumaşlar

Taşlı kumaş modelleri ile sezonun en şık taşlı kumaş çeşitleri için sayfalarımızı inceleyin. En güzel taş işlemeli kumaşlar uygun taşlı kumaş fiyatları ile kumaş satış kategorimizde satılıyor.

Taşlı kumaş çeşitleri üzeri taşlar ile desenler işlenen kumaşlardır. Çoğunlukla gelinlikler, gece elbiseleri, abiye elbiseler ve büstiyerler için kullanılır. Daha çok orta yaş ve üzeri hanımların tercih ettiği elbiselerde göze çarpan bir kumaş türüdür.

Taş işlemeli kumaşların dikimi tıpkı boncuklu kumaş modelleri gibi diğer kumaşlara oranla daha zordur. Buna sebep kumaşın üretiminde kullanılan taşların hem kumaşın model kesiminde makası, hem de makine dişlilerini dikiş esnasında zorlamasıdır.

Moda her sene trendlere göre farklılık gösterse bile taşlı kumaş çeşitleri her dönem moda olan kumaşlar arasındadır. Genelde tül, şifon ve benzeri kumaşların üstüne çeşitli motifler ve desenler verilerek imal edilir. Boncuk ve payet ile beraber bu desen işlemeleri yapılabilir. Bu kumaş türü ile yapılan elbiseler hem görünüm hem de ağırlıkları sebebiyle ağır abiyeler olarak tanımlanır. Daha çok düğün, davet veya sahne kıyafetlerinde tercih edilir.

Yeni sezon koleksiyonlarımızda bir birinden güzel örnekler bulabileceğiniz bu kumaş türüne ait modelleri; kumasim.com/tasli-kumaslar sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Taşlı kumaş fiyatları 200 TL civarından başlayıp kullanılan kumaş cinsi ve taş çeşitlerine göre artış göstermektedir. Dünyanın en ünlü taş markalarından biri olan Swarovski taşlı kumaşlar için en çok tercih edilen markalar arasındadır. Koleksiyonlarımızda çok sayıda swarovski taşlı kupon kumaş çeşidi de mevcuttur.

Burada bir ek açıklama yapalım. Kumaş koleksiyonumuz, üst paragrafta verdiğimiz linkte inceleyeceğiniz kumaşlar ile sınırlı değildir. Mağazamızda mevcutlu olarak yaklaşık 30.000 kumaş modeli mevcut olup bunların henüz çok az bir kısmı sitemizde satışa sunulmaktadır. tüm koleksiyonun sitede olmamasının en önemli sebebi, sürekli yeni kumaş modelleri koleksiyonumuza katılmaktadır. Ve biz daha siteye ekleme fırsatı bulamadan stoklardan tükenmektedir. Tüm koleksiyonumuzu mevcutlu olarak Nişantaşı Şafak sokak No:1 Osmanbey Şişli İstanbul adresinde faaliyet gösteren Kaptan kumaş mağazamızdan inceleyebilirsiniz. Sizleri kumaşçı mağazamızda ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyacağımızı da bilmenizi isteriz. Taşlı kumaş modelleri ve diğer tüm abiye elbiselik kumaş çeşitleri için perakende satışlarımız mevcuttur.

Ayrıca toptan abiye elbise imalatı yapan gece elbisesi imalatçıları içinde toptan taşlı kumaş fiyatlarında indirimler sunuyoruz.