AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Alexander McQueen

Alexander McQueen abiye elbise modelleri ve Alexander McQueen gece elbiseleri ile bir dönem kadınları kendine hayran bırakan İngiliz moda tasarımcısıdır.

Alexander Mcqueen kimdir? 17 mart 1969 yılında doğan Alexander McQueen 11 şubat 2010 tarihinde intihar etmiştir. Gerçek adı Lee Alexander McQueen olan moda dahisi kısa sayılabilecek bir zaman dilimi içinde kariyerini başarılarla süslemiştir. İngiliz moda tasarımcısı Alexander McQueen genç yaşta kız kardeşlerine elbiseler hazırlayarak geleceği hakkında da karar vermiş ve eğitimini buna göre belirlemiş ve moda tasarımda yüksek lisans yapmıştır. Amerika moda tasarımcıları konseyi tarafından 2003 yılında uluslararası moda tasarımcısı ödülüne layık görülmüştür.

İngiliz modasının serseri çocuğu olarak da tanınan Alexander McQueen müşterileri arasında Michail Gorbachev, Prens Charles, Björk gibi tanınmış simaları katmış aynı zamanda pek çok ünlü aktrist ve sanatçının özel gecelerde giydiği haute couture tasarımlara imza atmıştır.

Alexander McQueen markası 1992 yılında moda tasarımcısı Lee Alexander McQueen tarafından kendi adı ile kurulmuş olup girişimci ortaklıkları ile tüm dünyada ürünlerinin satıldığı global markalar arasına girmiştir. AlexanderMcQueen internet sitesini ekli linkten ziyaret edebilirsiniz.

Altta yer alan slayt gösterisinde ölümünden sonra da faaliyetlerine devam eden kurduğu marka koleksiyonlarında yer alan Alexander McQueen gece elbisesi modelleri ve abiye elbise modelleri yer almaktadır. Yeni sezon koleksiyonlarında piyasaya sürülecek olan modeller de ayrıca sayfalarımızdan beğeninize sunulacaktır.