AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Diane Von Furstenberg

Diane Von Furstenberg markası 31 aralık 1946 Belçika doğumlu Amerikalı moda tasarımcısı Diane Simone Michelle Halfin tarafından 1997 yılında kuruldu. Buna karşın Diane Von Furstenberg markası ile kadın giyim tasarımlarına 1970 yılında başlamış ve 1972-1973 yıllarında orjinal adı ile “Wrap dress” olarak bilinen sarma elbiselere getirdiği yenilikçi akımla moda dünyasına kendini tanıtmıştır. Günümüzde Diane Von Furstenberg markası kısaca DVF olarak da bilinmektedir.

Dünya üzerinde 70’den fazla ülkedeki 85 mağazasında ve 45’den fazla serbest mağazalarda ürünleri müşterilerinin beğenisine sunulan Diane Von Furstenberg kadın ayakkabıları modelleri ile de müşterilerinin beğenisini kazanmış ve dünyaca ünlü ayakkabı markaları arasında yerini almıştır. Diane Von Furstenberg abiye ayakkabı ve gece ayakkabısı modelleri ile kadınları cezbetmektedir.

Türkiye’de bazı kadın giyim ürünleri Beymen internet sitesi üzerinden ve Beymen mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunulmakta olup, arzu edenler Diane Von Furstenberg internet sitesi üzerinden de Diane Von Furstenberg ayakkabı koleksiyonlarını inceleyebilir ve sipariş verebilirler.