AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Bitcoin analiz

Bitcoin analiz yorumlarında btc rekor yükseliş sonrası, daha önceki yıllarda görülen sert düşüşler dile getirilmeye başladı.

Bana göre çoğu kişinin tahminlerinin aksine bu sefer 5000$ seviyelerine geri dönmesi zor görünüyor (imkansız değil ama zor) daha önceki yıllarda yatırım fonları bilançolarında bitcoin gösteremiyordu, artık gösterebilmeye başladılar. O yüzden de 2020 yıl sonunda önceki yıllarda olan yıl sonu sert düşüşleri ile karşılaşmadık aksine yükseliş yaşandı.

Hele otu boku satın alan Arap yatırım fonları henüz buraya tam manası ile dalmadı. Mutlaka alıcı olanları vardır ama henüz şahsen ben büyük alım yapan bir Arap fonu duymadım daha. Galiba günah düşüncesi olabilir sebebi ki o da bir fetva verdirmelerine bakar.

Bence btc ve diğer kripto paralar için asıl yükseliş onlarda piyasaya daldığında başlar. Onlar alıma geçtiğinde 40k dolar da da olur 50k $ da, 100k $ da.. Ha dersen ki düşmez mi? Bence bu dakikadan itibaren özellikle de yılın ilk iş başı yapılacak hafta başı pazartesi salıdan sonra bitcoin fiyat hareketlerinde sert düşüş çok muhtemel görünüyor..

Herkese yatırımlarında bol kazançlar dileriz.