AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Erkek bereleri

Erkek bereleri için sezonun trendleri nelerdir? Erkek beresi modelleri için önerileri sitemizden inceleyin. Erkek bere modası için ipuçları sayfalarımızda paylaşılıyor.

Bereler erkeklerin sık kullandığı aksesuar modelleri arasındadır. Kışın soğuğundan koruyucu özelliği öncelikli tercih nedenidir. Giyilen kıyafetler ile kombin sağlaması da ayrı bir etkendir. Uygun seçilmiş atkılar ve eldiven modelleri ile gayet şık kombinler yapılabilir. Bu nedenlerden ötürü en çok tercih edilen erkek aksesuarları arasında yer alır.

Çeşitli baharlık ve kışlık bere modelleri mevcuttur. Dar ve kafayı saran modeller, bol ve dökümlü modeller, tek renk modeller ve çok renkli bere modelleri bunlara örnektir. Ayrıca kuyruklu, topuzlu, örgü bere modelleri gibi alternatif modeller mevcuttur.

Erkek bereleri için tercih edilen renkler, genelde kişinin tuttuğu  takımın renkleridir. Pek çok kişi tuttuğu kulübün renklerini taşıyan bereleri severek kullanır. Model seçiminde de öncelikli tercihler arasında yer alır. Bu durum spor kulüplerinin de dikkatini çekmiştir. Kulüp ürünlerinin satıldığı mağazalarda, tshirt ve formalar kadar bereler de oldukça yüksek satış cirolarına sahiptir.

Erkek beresi kışın soğuğuna karşı kulakları soğuktan koruma özelliğine sahiptir. Yağan yağmur veya karda da kafanın ve saçların ıslanmasına da engel olur. Gerçi soğuk olmayan havalarda ve yağışsız havalarda bile bere kullananlara sıklıkla rastlamaktayız. Artık alışkanlık haline gelmiş bere kullanımı ile kişi kendini daha rahat hissetmektedir. Hatta kullanmadığı zaman kendini çıplak hissedenler, rahatsız olanlar bile vardır.

Bereler genelde sentetik ürünlerden yapılır. Bu nedenle de pek çok ürüne oranla daha ucuz maliyetler ile satışa sunulur. Tabii özel tasarım olanlar ve markalı ürünler bu kapsam dışındadır.

Aslına bakarsak pek çok evde örgü örmeyi bilen birileri mutlaka var. Bu kişilere sımsıcak bir gülümseme yaparak 😀 kendiniz için istediğiniz renk ve modelde yün örgü bereler örmesini rica edebilirsiniz. Böylece hem markalara maliyet haricindeki marka bedeli için bir dünya para ödemezsiniz, hem de özel tasarım olacağı için dünyada tek olan bir ürünü kullanma ayrıcalığına sahip olursunuz. Unutmayın ! Hazır konfeksiyonda her sezon moda ve trendler değişse bile özel tasarımlar adı üstünde özel tasarımdır onlar her zaman modadır ve her dönem rahatlıkla kullanabilirsiniz . )