AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Fendi

Fendi markası 1925 yılında Roma’da İtalyan moda tasarımcısı Adele Casagrande ve Edoardo Fendi tarafından kurulmuştur. Dünya çapında 197 mağazası bulunmaktadır. İtalyanın en iyi baget çanta üreticileri arasında kabul edilmekte olan Fendi markası LVMH grup bünyesinde yer almakta olup marka yaratıcı direktörü günümüzün ünlü moda tasarımcıları arasında olan 10 eylül 1933 doğumlu Alman moda tasarımcısı Karl Lagerfeld‘dir.

Fendi güneş gözlüğü ya da Fendi Çanta modelleri markanın en çok tercih edilen ürünleri olsa da diğer ürünleri de marka tutkunları tarafından öncelikle tercih edilen markalar arasındadır.

Fendi kadın, erkek, çocuk, abiye, günlük, spor, sneaker, yazlık, kışlık, babet, sandalet, ayakkabı, bot, çizme, terlik, çanta, cüzdan, şal, fular, eşarp, kemer, bikini, bermuda, şort, büstiyer, bluz, sweatshirt, tshirt, gömlek, kazak, mont, kaban, palto, hırka, pantolon, etek, elbise, eldiven, eşofman modelleri Beymen internet sitesi ve mağazalarında müşterilerinin beğenisine ve satışa sunulmakta olup, arzu edenler Fendi internet sitesi üzerinden de Fendi modellerini inceleyebilirler.