AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Isabel Marant

Isabel Marant modaevi 1994 yılında Fransız moda tasarımcısı 1967 doğumlu Isabel Marant tarafından 1994 yılında kurulmuştur. Dünya çapında 10 mağazası olup, 35 ülkede parakende mağazalarında satışa sunulmaktadır.

Isabel Marant lüks tasarımların yanında, ucuz fiyatlar ile satışa sunduğu tasarımları Etoile Isabel Marant markası ile müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Tasarladığı abiye ayakkabı ve gece ayakkabısı tasarımlarını Kate Bosworth, Katie Holmes, Anne Hathaway ve Hilary Duff gibi ünlülerin tercih etmesi ile dünyaca ünlü ayakkabı markaları arasında yerini almıştır.

Isabel Marant internet sitesi sayfaları üzerinden markanın ürünlerini inceleyebilirsiniz. Ülkemizde Isabel Marant Beymen mağazalarında ve internet sitesi üzerinden satışa sunulmakta olup, arzu ederseniz ekli linkten Isabel Marant erkek, kadın ayakkabı, sneaker, sweatshirt, tshirt, kazak, bot, çizme, büstiyer, ceket, pantolon, kemer, gömlek, etek, kaban, tulum, elbise, bluz, mont, pardüse, palto ve diğer ürünlerini satın almak için sipariş verebilirsiniz.