AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

İslami oteller

Muhafazakar oteller ve İslami oteller genel olarak tesettürlü aileler tarafından tercih edilen alternatif tatil otelleri ya da tatil köyleri için tanımlanır.

Çıkacakları tatilde aileleri ile huzur içinde tatil yapmak isteyen muhafazakar düşünceye sahip kişilerce tercih edilen bu otellerde kadınlar ve erkekler için havuzlar ayrı olup alkollü içecekler otel bünyesinde satışa sunulmamaktadır.

Son yıllarda ülkemizde oldukça yaygınlaşan muhafazakar düşünce yapısına sahip aileler için alternatif tatil seçeneği sunulan muhafazakar oteller oldukça rağbet görmeye başlamıştır. Hem yurt içinden hem de yurt dışından pek çok muhafazakar düşünce yapısına sahip aileler tarafından tercih edilen İslami oteller misafirlerine huzur ve güven içinde bir tatil vaat etmektedirler.

Genel olarak alkol kullanımı dışında normal otellerde olan pek çok aktiviteyi konaklayan misafirlerine sunan muhafazakar oteller bünyelerinde çalıştırdıkları personeller ile de aileleri bu konuda rahat ettirmektedirler. Pek çok İslami otel de kadın misafirleri için kadın otel görevlileri, erkek misafirler için de erkek otel görevlileri hizmet sunmaktadır.

Muhafazakar oteller de bay ve bayan kompleksleri ayrı olup birbirinden bağımsız bölümler de ziyaretçiler gönül rahatlığı ile tatillerini geçirebilmektedirler. Alternatif tatil olarak da bilinen İslami oteller ve muhafazakar oteller ya da muhafazakar tatil köylerinde yapılan tatiller, aile fertlerinin yabancı karşı cinslerin bakışları altında olmadan huzur içinde tatil yapmak isteyen aileler tarafından tercih edilmektedir.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde açılmış olan çok sayıda muhafazakar otel ve İslami otel bulunmaktadır. Bu otellerin tanıtımları ve fırsat kampanyaları için sayfalarımızda ilanları yayınlanmakta olup, dilerseniz ayrıca Facebook bünyesinde yayında olan Muhafazakar oteller sayfamızı da takip edebilirsiniz.