AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kol böreği

Sodalı, sodasız, mayalı, mayasız, sebzeli, peynirli, patatesli, tavuklu, etli, karışık kol böreği nasıl yapılır? Kol böreği tarifleri ve yapılışı için gerekli malzeme listesi sitemizde paylaşılıyor.

Börek çeşitleri içinde en sevilen böreklerden biri de kol böreğidir. Farklı malzeme ile yapılabilen börekler arasındadır. Rulo şeklinde sarılarak yapılır ve kol görünümünde olur. Bu nedenle rulo börek diye de tanınır. Değişik malzemeler ile kol böreği yapımı için tarifler sitemizde mevcuttur. Önce kol böreği hamuru yapmak için börek hamuru tarifi paylaştığımız sayfayı da inceleyebilirsiniz.

Sebzeli börek sevenler için çoğunlukla ıspanaklı kol böreği ilk tercihtir. Ispanaklı kol böreği için ekli sayfamızı inceleyin. Açılan sayfadan ıspanaklı kol böreği yapımı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Sebzeli börek sevenlerin bir diğer tercihi de pazılı kol böreği’dir. Pazılı kol böreği ve pazılı kol böreği yapımı için gerekli malzemeler ve pazılı kol böreği yapılışı ekli sayfadadır. Açılan sayfayı inceleyerek nefis pazılı börekler yapmak için bilgi sahibi olabilirsiniz.

Patatesli börek sevip de patatesli kol böreği sevmeyene daha denk gelmedik! Patatesli kol böreği ve patatesli kol böreği yapımı için gerekli malzemeler ekli sayfadadır. Açılan sayfadan patatesli kol böreği yapılışı için tarifi inceleyebilirsiniz.

Hazmı daha kolay börekler sevenlere önerilerimiz arasında tabii ki sodalı kol böreği var. Sodalı kol böreği ile sodalı kol böreği yapımı ve sodalı kol böreği malzemelerini ekli sayfada paylaştık. Açılan sayfadan sodalı kol böreği yapılışını  inceleyebilirsiniz.

Ayrıca zaman içerisinde sitemize farklı malzemeler ile  kol böreği tarifleri de eklenecektir. Nefis kol böreği tarifleri için önerilerimizi ve kolay kol böreği tariflerini sayfalarımızdan takip edebilir ve inceleyebilirsiniz.

Sitemizde paylaşılan değişik börek tarifleri için ekli sayfamızı inceleyin. Ayrıca Twitter, Instagram, Facebook, Tumblr, Tiktok ve Pinterest sayfalarımızı da takip etmenizi öneririz.