AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Lara Kundu IC Hotels Residence

Lara Kundu IC Hotels Residence tesisinde misafirler için hizmet sunulan odalar ve tesis hakkında bilgiler burada. Antalya Lara Kundu daki Ic Hotels Residence Ultra herşey dahil 10:00 – 24:00 arası hizmet vermektedir. Kahvaltı, geç kahvaltı, Öğle ve akşam yemeği sunmaktadır.

Lara Kundu IC Hotels Residence Konum

70.000 m2’lik alan içerisinde uzak doğu mimarisi ve özel tasarlanmış peyzaj ile kundu denize sıfır konumdadır. Antalya havaalanına 15 km ve Antalya merkeze 25 km uzaklıkta yer almaktadır.

Lara Kundu IC Hotels Residence Tesis

IC Hotels Residence misafirlerine lüks ve konforu yaşatan özgün ve seçkin bir tatili 44 adet lkx villalardan oluşan 70 dönümlük yeşil bir alanda müşterilerine romantizm ve keyif ile beraber sunmaktadır. Tesis’te; 1000 m2 üzerine kurulmuş, içinde bir fitness salonu, Türk hamamı, sauna, mutfak, yemek odası, oturma odası, üç yatak odası, bakıcı odası ve 105 m2 havuz bulunan 1 adet “Presidental Villa”, iç tasarımını Fendi Casa’nın yapmış olduğu 4 adet “Superior Deluxe Villalar” ise tesisin şüphesiz ki en gözde mekanlarıdır.

Lara Kundu IC Hotels Residence Odalar

Toplamda 44 adet villa olmak üzere presidental villa, superior deluxe villa, bali deluxe villa, lake deluxe villa, bali villa ve lake villa bulunmaktadır. Tüm villalarda minibar, ulusal ve uluslararası yayın, müzik yayını, lcd tv, kartlı kilit sistemi, direk telefon sistemi, saç kurutma makinası, we, banyo, merkezi sistem veya split kilima bulunmaktadır.

Lara Kundu IC Hotels Residence Akitivite ve eğlence

Tesiste gündüz spor aktiviteleri, her akşam SPY-BAG restorant da canlı müzik, program dahilinde dans geceleri ve barbekü organizasyonları yer almaktadır. Tesisin rahatlatıcı ve huzur dolu mekanı; konsepti ingiliz HOK firması tarafından oluşturulmuş Lilium Spa ve sağlık merkezi ve suni göl üzerinde konumlandırılmış spa suitleridir.

Lara Kundu IC Hotels Residence Çocuk

Çocuk kulübü, çocuk menüsü, çocuk oyun alanı ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Bebek bakımı mevcuttur.

Lara Kundu IC Hotels Residence Plaj

Plaj ve havuzda misafirlere havlu servisi yapılmaktadır. Lake ve Lake Deluxe villa misafirleri havuz ve plajda özel yer minderleri, şezlong ve şemsiyelerden faydalanabilirler.

Lara Kundu IC Hotels Residence Havuz

Tesis de 7 adet açık havuz ( 5 adet açık havuz IC Hotels Green Palace), 1 adet kapalı havuz ( IC Green Palace), kaydırak ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

Lara Kundu IC Hotels Residence Plaj

Otel denize sıfır konumda olup özel plajı mevcuttur. Havuz ve plajda şezlong, şemsiye, havlu, terlik ve minder ücretsizdir. Konukların güneş ve deniz dışında değişik alternatifler aramasından dolayı havuzlar özel olarak tasarlanmıştır.

Mutlu tatiller dileriz (: