AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Wow Topkapı Palace

Antalya Wow Topkapı Palace otel tesisinde misafirler için hizmet sunulan odalar ve tesis hakkında bilgiler burada.

Wow Topkapı Palace Konum

Antalya Kundu mevkiinde bulunup, Antalya havaalanına 20 km, Antalya merkeze 17 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

Wow Topkapı Palace Odalar

Turistik tesiste toplam 908 adet oda bulunmakta olup, tesis 2000 yatak kapasitesine sahiptir. Bu odaların; 686 tanesi standart oda, 70 tanesi bağlantılı oda, 92 tanesi dubleks suit oda, 10 adet engelli odası, 50 adet köşe oda bulunmaktadır. Köşe odaların dışında tüm odalar balkon ve teraslıdır. Sigara içilmeyen odalar mevcuttur. Tesisin tüm odalarında; tv, uydu yayını, müzik yayını, telefon, banyoda saç kurutma makinesi, ve küvet (Engelli odaları hariç), mini bar (Soft içecekler ve bira bulunan mini bar günde bir kez yenilenir), güvenlik kasası, merkezi klima bulunmaktadır.

Wow Topkapı Palace Tesis

Tesisin içerisinde kapalı restorantlar, açık restorantlar, 5 adet a la carte restoranlar (Türk, Akdeniz, İtalyan La Gondala, Enternasyonal La Nazır, Mangal Park) , 10 adet bar,  Sultan sofrası, pastane, disco, güzellik merkezi , doktor, kuaför, açık otopark, alışveriş merkezi, kapalı havuz (Jakuzuli ve ısıtmalı), kum plaj, ana açık havuz, açık aquapark, asude relax havuzu, çocuk havuzu (aquaparklı) dalga havuzu, Türk hamamı, sauna ve jakuzi, squash, 9 adet tenis kortu, (Başlangıç – grup dersleri ve raket ücretsiz; özel tenis dersleri ve aydınlatma ücretlidir.), mini futbol ve basketbol (aydınlatma ücretlidir), bilardo, masa tenisi, play station, internet cafe, game center, elektronik dart, Pugy club, çeşitli show ve animasyon etkinlikleri, toplantı salonları ve kongre merkezleri bulunmaktadır.

Wow Topkapı Palace Ücretsiz Hizmetler

Karşılama kokteyli, yiyecek % yerli ve standart ithal içecekler, mini bar, Türk ve Akdeniz ala carte restoran, odada emanet kasa, fitness center, hamam, sauna, squash, pugy club (mini kulüp) gündüz spor etkinlikleri ve gece showları, 30 dakika grup tenis dersleri ve tenis raketleri, katamaran ve wind surf, board yelken (Sertifika gereklidir.) kano, havuzda ilk deneme dalışı, havlu, şemsiye & şezlong, hamaklar ve minderler, odalarda genel alanlarda ve plaja kablosuz internet erişimi otel misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Wow Topkapı Palace Ücretli Hizmetler

Oda servisi (7/24) , ala carte restorantlarda özel şarap menüleri, premium alkollü içecekler, enerji içecekleri, La nazır restoran, Mangal PArk restoran, La Gondala a la carte restornlar, doktor, hemşire, masaj, güzellik merkezi, kuaför, saç kesimi ve yıkama, çamaşırhane ve kuru temizleme (ütü), tenis okulu, tenis kortları aydınlatma, mini futbol ve basketbol sahası aydınlatma, yelken okulu, dalış okulu, bebek bakıcısı, telefon & faks, motorlu su sporları, pavilyonlar (plajda özel donanımlı dinlenme yerleri), bowling, high band kablosuz internet erişimi otel misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

Wow Topkapı Palace Çocuk

Küçük misafirlerine kapalı ve açık çocuk havuzu, mini club (4-12), jokers club (8-12), Teenager (13-16) çocuk restoranı, bebek yatağı, bebek bakııcısı (ücretli) hizmeti sunmaktadır.

Wow Topkapı Palace Plaj

200 metre kum özellikteki plajı mevcut olup, plaj içerisinde ücretsiz havlu, şemsiye, şezlong, minder ve hamak hizmeti sunulmaktadır.