AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Le Silla

Le Silla ayakkabı modelleri 1994 yılında Enio Silla ve eşi Monica Cobblers tarafından imal edilmeye başlamıştır. %100 İtalyan işçiliği ve malzemesi ile imal edilmekte olup stiletto ayakkabı modelleri ikonik modelleridir. Ayrıca Swarovski taşlar ve doğal malzemeler ile imal ettiği ayakkabıları ile de tanınmakta olan marka, dünyaca ünlü ayakkabı markaları arasındadır.

Le Silla mağazası ilk olarak 1998 yılında Milano’nun en şık caddelerinden biri olan Corso Venezia caddesinde açılmıştır. Daha sonra ise; 2002 yılında Moskova, 2003 yılında Floransa, 2006 Bakü, 2014 yılında ise Dubai Le Silla mağazaları faaliyete girmiştir.  Ayrıca dünya üzerinde pek çok lüks kadın giyim ürünleri satan mağaza ve butiklerin bünyesinde de modelleri, gece ayakkabısı modelleri ve abiye ayakkabı modelleri tutkunu müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır.

Le Silla ayakkabılar Beymen, internet sitesi ve mağazaları aracılığı ile müşterilerinin beğenisine sunulmakta olup, arzu edenler  Le Silla internet sitesi üzerinden de sipariş verebilirler.