AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Soluk cilt tipleri için bronzlaştırıcı uygulaması önerileri sayfamızda!

Soluk ciltlere bronzlaştırıcı uygulama

Soluk ciltler için bronzlaştırıcı nasıl uygulanır? Soluk ciltliler için bronzlaştırıcı kullanımı hakkında öneriler yazımızda paylaşıldı.

Kaçınız aynaya bakıp kendinizi ceset gibi soluk hissetti? Eminiz ki soluk tenli herkesin ortak şikayeti budur. Soluk cilt tipine uygun bronzlaştırıcı nasıl uygulanır? merak edenler için soluk ciltlere bronzlaştırıcı uygulama yöntemlerini araştırdık ve alt kısımdaki yazıyı hazırladık.

Neyse ki, solgun ciltli görünmenin ve hasta olup olmadığının sorulmasını engellemenin bir yolu var. Tek kelime – bronzlaştırıcı. Bu ürünle zaten alışık değilseniz, şimdi bunu yapmanın tam zamanı geldi demektir. Bronzlaştırıcı kötü günlerdeki kurtarıcınız ve en yakın arkadaşınız olabilir. (biliyorum hep ölü bir tene benzemiyorsunuz, öyle değil mi? Kısacası muhteşemsiniz, fazla üzülmeyin). Bronzlaştırıcıların işlevi cildinizi ısıtmak ve güneşlenmiş bir görünüm vermektir. Solmuş görünümlü teniniz için size hızlı bir anlatım yapacağız.

Bronzlaştırma işleminde gerekli ürünler ve ekipmanlar

1. Bronzlaştırıcı
2. Fırçalar

Bronzlaştırma esnasında kullandığınız fırça türü oldukça önemlidir. Yanlış fırça kullanmak sizi aşırı derecede yanık gösterebilir veya turuncu bir kabak gibi gösterebilir. Bunların hiçbiri olumlu sonuç vermez. Önerilen bronzlaştırıcı fırçalara göz atın!

Gerçek teknik geriye doğru çekme

Bu, Gerçek Tekniklerle mükemmel bir fırça. En iyi yanı, taşınabilir olması.

ELF kozmetik bronzlaştırıcı fırça

Bu fırça, muhtemelen çok para harcamak zorunda kalmadan satın alınan en iyi fırçalarından biridir.

Bronzlaştırıcı: Doğru uygulandığında sizi sıcak, güneşle kavrulmuş bir görünüm elde etmek için tasarlanmış bir üründür. Her zaman boyun, göğüs ve vücudunuzun geri kalan yerleri ile uyuşacak bir görünüm edinin. Cildinizi tonlamak için bir bronzlaştırıcı kullanabilirsiniz. Yanlış ten gölgesi ile yüzünüzü bulaştırmaktan kesinlikle kaçının.

Soluk ciltlere bronzlaştırıcı nasıl uygulanır?

Öncelikle fondöten kullanın

Miktar kararı tamamen size kalmıştır. Tabanı oluşturmak için fondöten uygulayarak başlayın.

Ürünü fırça ile uygulayın

Bronzlaştırıcıyı fırça yardımıyla hafif darbelerle uygulayın, böylece fazla toz olmaz.

Mükemmel dokunuşa dikkat edin

Bir bronzlaştırıcı kullanırken, bronzlaştırdığınız yerleri akılda tutulması önemlidir. Yüzünüzü fazla bronzlaştırmak ve kir içinde dolaşmak istemezsiniz. Bronzlaştırıcının amacı, güneş ışığının aldığı alanları bronzlaştırmaktır.

Güvenli bronzlaştırma bölgelerini hatırlamanın kolay bir yolu ‘hareket’ yöntemini düşünmektir. Alından başlayarak, yanakların oyuklarına ve çene çizgiye yönlendirilen yüzünüzün üzerinde hayali bir ‘3’ çizin.

Doğal görünüm elde etmeye çalışın

İhtiyacınız hissettiğiniz takdirde, alnınızın bir bölümü üstünü de toza maruz bırakabilirsiniz. Hafif bir şekilde kullanmayı ve çok fazla daldırmamayı unutmayın. Ufak bir şekilde ürünü kullanmak daha doğal görünüm sağlar.

Şimdi soluk cilt ile iyi giden en iyi bronzlaştırıcılardan bazılarına bir göz atalım.

Soluk cilt için en iyi 5 bronzlaştırıcı

Bobbi Brown bronzlaşan altın ışık

Bobbi Brown, makyaj dünyasında tanınmış bir markadır. Bu, doğal görünümlü mat bir görünüm kazandıran hafif bronzlaştırıcıdır. Her mevsim özlem duyduğunuz güneşle kavrulmuş görünüm elde edin!

Yağlı ciltler için uygundur. Yıl boyunca kullanılabilir.

Liz Earle parlak bronzlaştırıcı

Bu ürün, hafif parıltılı, birden fazla kahverengi tonuyla gelir; bu da sizi iyi gösterecektir. Hafif yapılı bir dokuya sahiptir. Dört renk, fırça üzerine birlikte kullanıldığında cildinize mükemmel sıcaklık katacak.

Tüm cilt tipleri için uygundur. Yaz için mükemmel seçimdir.

Bronz Füzyon The Shade doğal mat bal tonu

Makyaj gibi görünmeyen makyaj piyasada bulunması gereken en iyi çeşididir. Makyaj Sonsuza dek Bronz Füzyon iddia ettiği şey budur. Bu ürün cildinizle oldukça iyi uyum sağlar ve makyaj yapıyor olup olmadığınızı merak etmeye başlarsınız! Bu kesinlikle solgun cilt için en iyi bronzlaştırıcıdır .

Tüm cilt tipleri için uygundur. Kış için iyi bir seçim.

Revlon, gölge bronzu vurgulayıcı pale

Kesinlikle güneşli bir tatil geçirdiğinize dair izler sunan işte bu pakettir. Mikro-ışıltı içeren bu ürün Revlon tarafından allık, tonlayıcı ve bronzlaştırıcı olarak kullanılabilir.

Normal ciltler için uygundur. Yaz için mükemmeldir.

Hoola bronzlaştırıcı

Bu, mat bir görünüm arayanlar için harika bir seçenektir. Fazla renklendirilmiş olduğundan, harmanlanması son derece kolaydır ve küçük bir dokunuş ile uzun bir yol kat edersiniz. Aşk konturlu mu? Bu aynı zamanda bu yanak kemiklerini vurgulamak için de inanılmaz derecede iyi işe yarar.

Yağlı ciltler için uygundur. Yıl boyunca kullanılabilir.

Bronzlaştırıcı için ipuçları

Bir kerede az bir ürün kullanın ve gerekirse tekrar kullanırsınız.
Satın aldığınız renge dikkat edin. Daha hafif bronzlaştırıcı tonları varsa, muhtemelen cildinize daha iyi uyacağı için onları satın almayı tercih ediniz.

Bronzluğun nerede olacağını belirlemek için ‘3’ hareketini takip etmeyi unutmayın.

Kış boyunca hafif renkler kullanın. Güneşle kavrulmuş bir görünüm elde etmek için; yazın daha sıcak bronzlaştırıcıları kullanın.

Bunlarla bronzlaştırıcıyı kullandıktan sonra asla kayısı gibi görünmeyeceksiniz. Artık ölüyü oynamak yok. Mükemmel bronzlaşma seni canlı gösterebilir!