AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Telefon kılıfı tasarla

Akıllı telefon kılıfı tasarımı nasıl yapılır? Kendi cep telefonu kılıfı tasarımını kendin yap? Telefon kılıfları tasarlama için gerekli malzemeler ve değişik fikirler ile yapılışı burada!

Akıllı telefonların artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girdiği şu günlerde onunla bağlantılı birçok aksesuarı da hemen her gün kullanır olduk. Telefon aksesuarları denince de akla ilk gelen şey tabii ki telefon kılıfı oluyor. Piyasada çeşit çeşit renk telefon kılıfları bulmak mümkün ancak tabii ki hiçbiri el yapımı telefon kılıfı kadar size özel olamaz. Bu nedenle biz de kolayca bulabileceğiniz malzemelerle kendin yap telefon kılıfı tarifi paylaşmak istedik. Telefon kılıfı tasarlama işine geçmeden önce kısaca gerekli malzemeleri sayalım.

Telefon kılıfı tasarımı için gerekli malzeme listesi

Tercihen 2 adet plastik kılıf, yapı marketlerde bulabileceğiniz bir adet zigzag makas, kırtasiyelerden alabileceğiniz yapışkanlı şerit kağıt, akrilik boyalar, biraz pamuk ve mod podge dekupaj tutkalı. Tutkalı bulamazsanız saç spreyi de kullanabilirsiniz.

Telefon kılıfı tasarımı yapma

Telefon kılıfı yapılışı için öncelikle zigzag makasla kılıfları eninde 8-9 adet yapışkanlı şeritten kesitler alıyoruz ve kılıfın üstüne eşit aralıklarla yapıştırıyoruz.

Daha sonra akrilik boyalarımızla paşa gönlümüz nasıl istiyorsa o şekilde bir açıktan koyuya doğru desen renklendirmesi yapıyoruz.

Bir süre bekledikten sonra yapışkanlı şeritleri çıkarıyoruz. Çıkardığınız şeritleri başka bir kılıfı süslemek için kullanabilirsiniz.

Son olarak kılıfı dekupaj tutkalı sürüp kurumaya bırakıyoruz ki rengi akmasın.

Kendin yap telefon kılıfı artık hazır! Siz de aynı mantığı kullanarak çok daha yaratıcı işler çıkartabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin!