AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Yılbaşı turları

Yurtiçi yılbaşı turları için hazırlık yaptınız mı? Yılın son gününe güzel bir veda ile yeni yılı kutlayarak karşılayın! Yılbaşı turu için önerileri sitemizde paylaştık.

Yeni yıla keyifli ve eğlenceli bir başlangıç yapabilirsiniz. En sükseli kutlamalar her zaman olduğu gibi tatil bölgelerinde düzenlenir. İşletmeler bu yıl da yılbaşı kutlamaları için program hazırlıklarına erken başladı! Özellikle oteller seçkin konukları için cazip kampanyalar ile yeni yıl kutlama programları hazırlıyor. Yeni yılı karşılamak için İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde ve diğer şehirlerdeki oteller ve eğlence merkezlerinde yılbaşı organizasyonları düzenlenir. Bu etkinlikler için de çeşitli ilanlar sitemizde paylaşılmaktadır.

Yılbaşında en çok talep gören yerler genelde; Uludağ, Kartalkaya ve diğer kayak merkezleridir. Yeni yılı karlar içinde kutlamak isteyenler için güzel bir alternatiftir.

Yeni yıl kutlamaları için; Antalya ve çevresindeki 5 yıldızlı otellerde oldukça rağbet görür. Bu özel gece için özel tur paketleri hazırlanır. Yılbaşı turu programı adı verilen bu paketlerde; Konaklama ve kutlamalara katılım dahildir. Fiyatlar kutlamanın yıldız sanatçılarına göre belirlenir ve önceden ilan edilir. Kışın tam ortasına gelen bu dönem, şehrin stresinden uzaklaşmak için ideal bir fırsattır. Yeni yıla sevdiği sanatçının şarkıları ile eğlenerek girmek isteyenler içinse iyi bir alternatiftir.

Yaz sezonunun bitmesi ile konaklama fiyatları düşer. Yılbaşı programlarıyla da tekrar yükselişe geçer. Bunun başlıca sebebi; sahne alacak sanatçının ekstraya çıkma maliyetidir. Herkes eğlenirken onlar çalıştığı için normal zamanlardan daha yüksek ücret alırlar. Doğal olarak bu da otel maliyetlerine ve dolayısıyla tur maliyetlerine etki eder. Erken rezervasyon ile indirimli konaklama imkanı elde etmek mümkündür. İndirimlerden faydalanmak için önceden karar vermek avantaj sağlayabilir. Ayrıca yılbaşı turları için rezervasyon geç yapılırsa, yer bulamama sorunu ortaya çıkabilir. Yeni yılı karşılamak için bu tarz bir eğlence programı düşünüyorsanız, bir an önce karar vermenizde fayda var! Yılbaşını kutlamayı planladığınız mekana şimdiden rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Yurtiçi turları ile yılbaşı programları sadece Akdeniz bölgesi otelleri ve tatil köyleri ile sınırlı değildir. Ayrıca; Ege bölgesinin gözde turistik merkezlerinde de  bu kutlamalar yapılır. Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Marmaris gibi turistik yerlerde de pek çok yeni yıl kutlaması alternatifi mevcuttur. İlerleyen günlerde açıklanan yılbaşı turları ve yılbaşı programları hakkında bilgiler sayfalarımızda paylaşılacaktır.

Yeni yılı karşılamak için etkinlikler ve programlardan haberdar olmak isterseniz sitemizi takip edin!