AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Gümüş saç rengi modelleri için tavsiyeler ve öneriler yazımızda paylaşıldı! Gümüş rengi saçlar için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Gümüş saç rengi

Gümüş saç rengi modelleri için tavsiyeler ve öneriler yazımızda paylaşıldı! Gümüş renkli saçlar için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Sıradışı olmak isteyenler için saç modelleri için kesimler ve renkler ilk tercihler arasında gelir. Bizde bu yazımızda gümüş saç rengi modeli için biraz inceleme yaptık. Onları bilginize sunuyoruz. Yaptığımız araştırmada en yaygın olarak gümüş saçlar için 21 tonlama modeli olduğunu gördük. Bunları sırası ile alt satırlardan inceleyebilirsiniz.

Su grisi gümüş saç rengi modelleri

Gri tek başına muhteşem bir renk olsa da, görkemli uç rengi, serin tonları hayata geçiriyor. Bu modeller çok ince bir gri tonunu içermekte. Karanlık kökleri, bu görünümü mükemmel bir şekilde saran güzel bir kontrast yaratıyor. Doğal bir esmer olmanız durumunda bile rötuş yapmak zorunda kalmıyorsunuz.

Gümüş ve menekşe saçlar

İnce saçlarınız varsa düşünmenizi önerdiğimiz bir modeldir. Şaşırtıcı bir şekilde saça farklı bir boyut katıyor. İnce saç görünümünü daha hacimli gösteriyor. Çılgın renkleri sevenler için de özellikle tavsiye ediliyor.

Opal model

Gümüş ve gri renk tonları hakkında en iyi şeylerden biri, diğer serin tonlarla kombinasyon halinde nasıl muhteşem olduklarıdır. Mavi vurgulardan açık mavi ve mor çizgilere kadar bu model çok tercih ediliyor.

Gümüş gül

Gül eğer altının soğuk bir kız kardeşi olsaydı galiba bu renk onun olurdu. Serin gümüş saçlar üzerine sıcak pembe tonları atarak saç renginizdeki sertliğe yumuşak bir dokunuş yapabilirsiniz.

Mavi topuz

Bu saç rengi ve modeli her şeyin maviliğini sevenler için. Dikkat edilmesi gereken ise; şık gümüş platini dengelemek için sadece doğru miktarda renk kullanılmak gerekiyor.

Gümüş yakut

Mavi renkte olduğu gibi, gümüş mor renklerle de çok şaşırtıcı görünüyor. Bu stil, özellikle, narin ve güzel görünen kendine güvenenler için öneriliyor.

Gri deniz kızı

Mor kök ve gri deniz kızı modeli sıra dışı bir görünüm ile doğal güzelliği yansıtmak için ideal bir tercih. İyi yanı ise bu görünümü elde etmek için uzun saçlara da ihtiyacınız yok.

Mavi gri gölge

Saçlarınızın tamamını renklendirmek istemeyenler için iyi bir seçim olabilir.  Gümüş saç trendine katılmak için mavi gri üzeri mavi gölge saç modelini deneyebilirsiniz.

Gümüş gölge

Gri saçlı doğal görünüm isteyenler için en mükemmel seçenektir. Özellikle gri kıyafetler ile de çok güzel bir kombin uyumu sağlayan bir saç rengi diyebiliriz.

Gri tonlama

Gri dumanlı tonlar, doğru ten rengi ile eşleştirildiği takdirde şaşırtıcı derecede mükemmel görünüyor.

Mor uçlar

Kısa ve ince saçlı kadınlar için mükemmel bir stil. Mor vurguların mavi-gümüş vurgularla birleşimi sizi şaşırtacak kadar güzel sonuçlar verebiliyor. Buna karşın, saçlarınızın çarpıcı ve çok gözükmesini sağlamak için doğru miktarda boyut oluşturmanız gerektiğini unutmayın..

Dalgalı denizkızı şeritleri

Gümüş bir tabana sahip deniz kızı saçlarını istiyorsanız, incelik önemlidir. Bu dinamik saç stili; gümüş-gri zayıf ışıklar ile mavi ve mor vurguları barındırır.

Gümüş ve kül gül

Azdan çoğa doğru gümüş renginde gitmek istiyorsanız, iki ton sarışın saç boyamak size mükemmel bir gümüş ve kül sarışın görünüm verir. Saçlarınızın sarıya dönene kadar zarif bir şekilde kaybolmasını isterseniz bu saç rengi seçimi en idealidir.

Mor süslü uçlar

Mor saç uçları rengi ile gümüş saçlar kombine edildiğinde, cesur ve şık bir kombinasyon elde ediliyor.

Kül grisi

Tarzı en basit olmasına karşın bir o kadar da şık görünen bir saç tonu rengidir. Dikkat edilmesi gereken ise ten rengi uyumudur. Doğru ten rengi ile kombin olan kül grisi gümüş saç modelleri kendine hayran bırakacak bir görünüm sunuyor. Tabii bir diğer dikkat edilmesi gereken de saç kesimi demeye gerek yok sanırız. (Kıvırcık ve dalgalı saçlılarda da muhteşem görünüyor diye de dip not ilave edelim.)

Lavanta rüyası

Gümüş saç rengi, lavanta renk tonları eklenerek elde edildiği takdirde gayet şık ve güzel bir görünüm sunuyor. Önerdiğimiz gümüş saç rengi seçenekleri arasında yerini aldı diyebiliriz.

Ateşli gümüş

Tek bir görünümde sıcak ve soğuk tonların karışımından daha iyisine hiç rastlamadık. Bu saç modeli şimdiye kadar gördüğümüz en yumuşak geçişlerden birini içeriyor. Serin gri tonlar, kış mevsiminde güzel bir gün batımını hatırlatan mercan rengine mükemmel bir uyum sağlıyor dersek hiçte abartı olmayacaktır.

Gümüş mavi balyaj

Eğer güzelliğin incelik altında yattığına inanıyorsanız, bu görünümü bu saç rengi ile elde edebilirsiniz. Koyu esmer saçlılarda, tatil mevsimi için mükemmel bir görünüm yaratan güzel bir gümüş mavi balyaj öncelikli öneriler arasındadır.

Pastel gökkuşağı

Bu saç modelinde, saç kökleri güzel bir gümüş ile başlayıp bazı güzel pasteller renklere geçişler yapılıyor. Bizce; mükemmel görünmenizi sağlayabilecek en güzel gümüş saç rengi modelleri arasında yer alıyor.

Ayışığı

Romantizm ve sadeliği sevenler için önerilen hoş bir modeldir. Saçlara ayışığının bulanık aydınlığı yansıtılır.

Gümüş saçlar için önerilerimiz şimdilik bu kadar. Diğer yazılarımızdan farklı saç renkleri ve modelleri içinde önerileri inceleyebilirsiniz.