AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Banyo dolabı seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli? En kullanışlı banyo dolapları çok amaçlı banyo dolabı modelleri olarak tanımlanan modellerdir.

Çok amaçlı banyo dolabı için öneriler

Banyo dolabı seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli? En kullanışlı banyo dolapları çok amaçlı banyo dolabı modelleri olarak tanımlanan modellerdir.

Dekorasyon trendleri açısından artık banyolar artık eskisi gibi oturulan alana uzak, soğuk, sadece zorunlu ihtiyaçların karşılandığı bölümler olmaktan uzun süre önce çıkmış bulunuyor. Artık daha fazla yaşam alanına dahil, iç açıcı ve sevimli yerler haline geldiler. Hatta uzun ve keyifli duşlarla rahatlamamızı sağlayan en önemli alan diyebiliriz.

Peki en pratik banyo dizaynı yaratmak için nelere dikkat etmelisiniz? Banyo dizaynınıza katacağınız ufak detaylarla nasıl daha kullanışlı alanlar elde edebilirsiniz gibi bilgileri bu yazımızda sizlere sunuyoruz.

Her alanda olduğu gibi banyonuzda da genel ebatları, biçimi ve banyo büyüklüğünü dikkate alarak dekore etmeye dikkat etmelisiniz. Eğer banyonuz küçük ise çok eşya veya dolap ile boğmamaya dikkat etmelisiniz.

Ev dekorasyon malzemesi satan büyük mağazalarda birçok farklı tarz ve renkte banyo dolap modelleri mevcuttur. Birçok seçeneği sayesinde aradığınız dolabı bulmanız mümkün. Fakat bulamazsanız kişiye özel dolap yapan firmalardan da faydalanabilirsiniz.

Seçeceğiniz dolap mutlaka çok amaçlı olmalıdır. Hem dolap olarak kullanabileceğiniz raf gözleri, hem de göz önünde bulunmasını istemediğiniz küçük eşyalar için çekmecesi olmalıdır. Ayrıca banyolar genellikle ıslak ortamlar olduğu için dolap ayaklarının çürüme, paslanma gibi dış etkenlerden korunaklı olmasına da dikkat etmek gerekir.

Dolabın büyüklüğüne, uzunluğuna ve derinliğine banyonuzun genişliğine göre karar vermelisiniz ve mutlaka doğru ölçüdeki çok amaçlı banyo dolaplarını tercih etmelisiniz.

Dolap ebatına karar verirken ileride oluşacak ek ihtiyaç alanlarını da düşünerek, ihtiyacınızdan daha büyük bir dolap tercih etmelisiniz.

Banyonuz uygun ise, gömme dolap da tercih edebilir, yerden tasarruf edebilirsiniz.

Eğer kullanacağınız banyo dolabı için kendiniz bir üretim yaptırmayı planlıyorsanız fikir verme açısından size üretici bir firmanın modellerini sergilediği altta ekli videoyu izlemenizi önerebiliriz. Çok amaçlı banyo dolapları için size günün dekorasyon trendlerine uyumlu modeller hakkında bir fikir verebilir.

Ayrıca çok amaçlı banyo dolabı alırken pek çok kişi Ikea, Tekzen veya Koçtaş banyo dolabı modelleri arasından seçim yapıyor. Eğer sizde bu markaların ürünlerini seçecekseniz ekli linklerden banyo dolapları modelleri için sundukları seçenekleri inceleyebilirsiniz.