AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Yeni sezon boncuklu kumaş fiyatları için indirim fırsatlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

Boncuklu kumaşlar

Boncuklu kumaş modelleri ile sezonun en şık boncuklu kumaş çeşitleri için sayfalarımızı inceleyin. En güzel boncuklu kumaşlar uygun boncuklu kumaş fiyatları ile kumaş satış kategorimizde satılıyor.

Boncuklu kumaşı en çok gelinlikler ve abiye gece elbiseleri dikiminde kullanılırken görürüz. Küçük plastik ve benzeri maddelerden imal edilmiş boncuklar ile işlenen bu kumaşlar fantezi giyimde en çok kullanılan kumaş cinsleri arasında gelir. Ağır abiye olarak nitelendirilen gece elbiseleri için ideal bir kumaş türüdür. Boncuk işlemeli kumaşlar ile dikim diğer elbiselere oranla daha zordur. Bunun sebebi boncukların sert maddeler olması ve makine iğnesi üzerine geldiğinde kırılmasından kaynaklanır.

Boncuklu kumaş elbise dikimi için dikkat edilmesi gereken bir unsurda model seçimidir. Çizimi yapılan her modelin kalıp üzerinden gelinlik veya elbiseye aktarılması her zaman mümkün olmayabilir. Daha doğrusu dikişi yapılabilir ama istenilen görünüm elde edilemeyebilir. Bu sebeple uygun modeller seçilerek boncuklu kumaşlar ile elbise tasarlamak daha uygundur.

Boncuklu kumaş elbise modelleri çoğunlukla hazır alınır. Eğer kendiniz diktirmek istiyorsanız koleksiyonlarımızda yüzlerce çeşit kumaş seçeneği mevcut. kumasim.com/boncuklu-kumaslar sayfamızdan online boncuk işlemeli kumaş satışı için sipariş verebilirsiniz. Tabii ayrıca belirtelim. Koleksiyonlarımızda satışta olan boncuk işlemeli kumaşlar sitemizde göreceğiniz ürünler ile sınırlı değildir. Sürekli olarak yeni boncuklu kumaş çeşitleri katılan koleksiyonumuzun tamamını incelemek isterseniz sizi mağazamıza davet ediyoruz. Kaptan kumaş mağazası Nişantaşı Şafak sokak No:1 Osmanbey Şişli İstanbul adresinde faaliyet göstermektedir. Ayrıca güncel olarak her gün facebook.com/abiyekumas sayfamızda günün önerisi olarak ürünler paylaşıyoruz. bu ürünler içinde boncuklu kumaşlar da yer almaktadır. Arzu ederseniz o sayfamızı da takibe almanızı öneririz.

Bunca açıklamadan sonra boncuklu kumaş fiyatları hakkında da bilgi sunalım. Sitemizde ve mağazamızda satışa sunulan boncuk işlemeli kumaş fiyatı yaklaşık 100 TL civarından başlıyor. Bu ücretlendirmeye yurtiçinde adrese teslim kargo bedeli ve kdv dahildir.

Yeni sezon boncuk işleme kumaş modelleri için koleksiyonlarımızda bir birinden güzel seçenekler mevcut. Bunlardan bazıları nakışlı, işlemeli, taşlı veya payetli kumaşlar ile imal edilmiş ürünlerdir. Eğer boncukla işlenmiş kumaş ile elbise dikimi düşünüyorsanız mutlaka koleksiyonlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz. Genç kızlar için ve orta yaş hanımlar için çok güzel boncuklu kumaş çeşitleri mağazamızda ve internet sitemizde satışa sunulmaktadır.