AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Mezuniyet elbiseleri

Mezuniyet elbiseleri ve mezuniyet elbisesi modelleri için abiye elbiseler  ve  gece elbiseleri sayfalarımızda beğeninize sunulmaktadır.

Mezuniyet kelimesi Arapça kökenli bir kelime olup, okul bitirme anlamına gelmektedir. Okul biterken kimi zaman okul idarelerince kimi zamanda öğrenci organizasyonları ile okuldan mezun olanların son bir kez hep birlikte eğlenmeleri ve okulu bitirmeyi kutladıkları organizasyonlar düzenlenir. Bu organizasyonlar çoğunlukla 2 türlü olmaktadır. İlk tören olarak okul idaresi tarafından düzenlenen resmi mezuniyet merasimi töreninde okulun resmi mezuniyet kıyafetleri kullanılır. Ayrıca ek olarak düzenlenen bir mezuniyet partisi ya da balosunda ise çoğu zaman erkekler ve kızlar bu etkinlik için özel kıyafetler tercih etmektedirler. Bu kıyafetler de şıklık ve zarafet ön plana çıkmaktadır. Mezuniyet baloları veya mezuniyet partilerinde giyilen elbiseler, genç kızlar arasında bu gün ile ilişkilendirildiği için mezuniyet elbiseleri olarak tanımlanır.

Mezuniyet elbiseleri arasında son yıllarda en çok popüler olan modeller; prenses elbise modelleri, mini elbiseler, kabarık elbiselerdir. Farklı abiye elbise modelleri de tercih ediliyor olsa’da genç kızlar tarafından en çok tercih edilen mezuniyet elbiseleri modelleri üst satırda saydığımız elbise modelleri olup, haute coutue elbiseler, taşlı, boncuklu, pullu, payetli mezuniyet elbise modelleri daha az tercih edilmekte ve bu modeller daha ağır kabul edilmektedir. Rahatlığın ön plana geldiği ve gençliği yansıtan mezuniyet elbisesi modelleri için uyumlu gece elbisesi modelleri daha çok tercih edilmektedir.

Pek çok ithal ve yerli abiye firması koleksiyonlarının önemli bir bölümünde mezuniyet elbisesi  için alternatifler bulundurmaktadır. Genel olarak İstanbul Nişantaşı ve Osmanbey piyasası tekstil ve moda merkezi konumunda olduğundan en çok bu bölgede faaliyet gösteren abiyeciler rağbet görse de artık İstanbul’un dört bir yanında açılmış olan alışveriş merkezleri bünyesinde de çok sayıda abiye mağazaları mevcuttur.

Sayfalarımızda abiye elbise üreticisi dünyaca ünlü abiye elbise markaları koleksiyonları ve bu markaların iletişim adreslerine ulaşabileceğiniz aynı zamanla yeni sezon abiye elbise modelleri arasından sizin için seçtiğimiz modelleri görüntüleyebileceğiniz sayfalarımız mevcuttur. Bu sayfalardan mezuniyet elbiseleri için tarzınıza en uygun abiye elbiseler ve gece elbiseleri tasarlayan markaları belirleyebilir ve koleksiyonlarını incelemek için sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Mezuniyet elbisesi seçimi yaparken önemli bir detayda seçilecek mezuniyet elbiseleri ile uyumlu mezuniyet ayakkabıları seçmektir. Mezuniyet ayakkabısı önerilerimizi de; ekli linkte yer alan abiye ayakkabı sitesi bünyesinde paylaşılan kadın ayakkabı sayfasından inceleyebilirsiniz.

Altta yer alan slayt gösterisinde Beymen mağazalarında satışa sunulan mezuniyet elbiseleri için tercih edebileceğiniz abiye elbiseler ve gece elbiseleri yer almaktadır. İlerleyen zaman dilimlerinde abiye elbise markaları koleksiyonlarında müşterilerinin beğenisine sunulan yeni sezon mezuniyet elbisesi ve gece elbisesi modelleri de ayrıca sayfalarımızdan beğeninize sunulacaktır.

Sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder, mezuniyet elbiselerinizi şimdiden mutlulukla kullanmanızı temenni ederiz.