AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Erkek botları

Erkek botları kışın ve baharın soğuk ya da yağmurlu mevsimlerinde ayakları en çok koruyan seçenektir. Yeni trend olan zamansız akımı ile botlar artık her mevsimde kullanılıyor.

Erkek botları için çoğunlukla tasarım malzemesi; hakiki deri ve süet materyaller tercih edilir. Sentetik malzemeler daha az tercih edilendir. Tasarımlarda sezonun ağırlıklı renkleri; bu sene siyah ve kahve rengi olarak göze çarptı. Özellikle yarım süet erkek bot modelleri arasında kahverengi tonlarının daha çok tercih edildiğini gördük.

Yarım bot modelleri bu kış moda tutkunu erkekler tarafından çok tercih edildi. İlkbahar sezonunda da kahverengi süet botlar çoğu kişi tarafından tercih edilecek diye düşünüyoruz. Bekleyip hep birlikte görelim.

Erkek botları; kullanım rahatlığı ve zorlu hava koşullarına karşı dayanıklılığı ile öncelikle tercih edilir. Ayağı koruyucu özellikleri sayesinde kışın en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasındadır.

Tabii konu erkek botu olunca bir dip not açmakta fayda var. Bakım önerileri için  bir tavsiyede bulunalım. Ayağı koruması amacı ile sıkı sıkı bağlanılması neticesinde ayaklar bot içinde havasız kalır. Ayak sağlınız için mümkünse her gün aynı botu kullanmayın! Gün aşırı kullanmanız hem ayak sağlığınız hem de botunuzun kullanım ömrü için fayda sağlar.

Gün aşırı kullanarak kullandığınız botu dinlendirin. Böylece kalıbının daha hızlı deforme olmasına engel olursunuz. Ayrıca havasız kalması ve sık kullanımdan oluşan bakteri oluşumuna sebep olmazsınız. Böylece botların ömrü uzar. Bunun yanında bakterisiz ayakkabılar ile ayaklarınızın sağlığını da koruyabilirsiniz.

Erkek bot modelleri normal ayakkabı modellerinden daha pahallı olur.  Bunun sebebi kullanılan malzeme fazlalığı ve işçilik maliyetleri gibi etkenlerdir. Erkek bot fiyatları, genel olarak erkek ayakkabı modellerinin genel olarak 3/1 oranında daha yüksek rakamlara satışa sunulur.

Sezonun bot modası için önerileri diğer sayfalarımızdan inceleyebilirsiniz.