AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Kırık ayna

Keloğlan kırık ayna çizgi filmi animasyon film olarak Trt Çocuk kanalı için hazırlanmıştır. Keloğlan masalları 24. bölüm kırık ayna masalı ekli videoda izlemeniz için paylaşıldı.

Keloğlan sabah odasında uyanır. Fakat yanında hiç tanımadığı küçük bir kız olduğunu görür. Kızın ailesi cadı tarafından esir alınmıştır. Kızda ailesini kurtarmasına yardım etmesini istemek için Keloğlan’ın yanına gelmiştir.

Keloğlan yolda karşılaştığı Balkız ve Karanın tüm uyarılarına rağmen kıza yardım etmek ister. Kız Keloğlanı kırık bir aynanın yanına götürür. Kızın anne ve babası Cadı tarafından bu aynanın içine hapsedilmiştir. Keloğlan gidip Bilgecan dede’den yardım istemeyi planlar. Fakat kız çok ısrar edince dayanamaz ve aynaya girmeyi kabul eder.

Bu sırada Balkız ve Kara onları takip etmiştir. Olanları izlerler. Keloğlan Aynaya girer. Kendisini çok karanlık ve ıssız bir ormanda bulur. Küçük kızın anne ve babasını aramaya koyulur. Fakat çok geçmeden karşısına Dobermanlar çıkar. Bir kovalamaca yaşanır. Keloğlan bir ağaca tırmanır. Dobermanlardan bir süre için kurtulmayı başarır.

Bu sırada aynanın önünde küçük Kızın yanında Cadı belirir. Cadı ile kızın arasındaki konuşmadan aslında bunun Bilgecan dedeyi yakalamak üzere Cadı tarafından yapılmış bir plan olduğu ortaya çıkar. Cadı Bilgecan Dededen güçlerini geri almak için saf Keloğlanı koz olarak kullanmak istemektedir. Balkız ve Kara bunları öğrenince hemen gidip olanları Bilgecan dedeye anlatır. Sivri ve Örgülü ile beraber Keloğlanı nasıl kurtaracaklarına dair plan yaparlar.

Keloğlan kırık ayna animasyon filmini videodan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Keloğlan çizgi filmlerinin tüm bölümlerini izlemek için ekli kategoriyi, sitemizde paylaşılan tüm çizgi filmler için ise ekli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.