AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Mucize 1 (Türk filmi)

Senaryosu Mahsun Kırmızıgül tarafından yazılıp yönetmenliğini de kendisinin yaptığı 2014 yapımı Mucize 1 filmini sayfamızdan izleyebilirsiniz.

MUCİZE 1 KONUSU

Altmışlı yıllarda yoksulluk sorunları ile boğuşan Türkiye’den kesitler sunan film aynı zamanda o dönem yaşanılan askeri darbe süreci neticesinde toplumsal hayatta oluşan etkileri beyazperdeye taşıyor. Ege’nin sakin bir yerinden Anadolu’daki uzak bir köye sürgün edilen öğretmen (Talat Bulut) yokluk içerisinde ama görev aşkı ile doludur. Öğretmenin gittiği köyde karşılaştığı okuma hevesi içindeki çocuklar ile olan ilişkisinin hikayesini anlatan film ilerledikçe engelli bir bireyin hayatında kökten değişimlere neden olacak sürecin gelişimi ile devam ediyor.

FİLM HAKKINDA

Film 2014 yılı yapımı olup 1 ocak 2015 tarihinde sinemalarda vizyona girmiştir. Çekimleri İzmir (Foça), Uşak ve Kars (Kağızman)’a bağlı bir köyde yapılmıştır. Senaryo dram ağırlıklıdır. Film müzikleri; Yıldıray Gürgen ve Mahsun Kırmızıgül tarafından hazırlanmıştır. Türk sinemasının seyirci tarafından en sevilen ve beğenilen yeni dönem Türk filmleri arasına girmeyi başaran bu filmi sizinde keyifle izleyeceğinizi umuyoruz.

OYUNCU KADROSU

Mahsun Kırmızıgül
Talat Bulut
Mert Turak
Seda Tosun
Büşra Pekin
Meral Çetinkaya
Ali Sürmeli
Erdem Yener

MUCİZE 1 İZLE