AJİBA ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Seri ilanlar için arama yapabilirsiniz..

Dövmeci

Hayalinizdeki dövme modelleri için hijyenik ve profesyonel tattoo ustası dövmeci arıyorsanız doğru yere bakıyorsunuz ( :

Dövme vücut süsleme sanatı unsurudur. İngilizce karşılığı tattoo olarak geçer. İlk çağlardan bu yana tüm toplumlarda yeri vardır. Kimi zaman dini ya da kültürel ritüeller içinde yapılmıştır. İğne vasıtası ile mürekkeplerin derinin altına işlenmesi ile yapılan işaret, yazı veya şekiller dövme olarak tanımlanır. Kalıcı ve geçici olmak üzere 2 ana dala ayrılır. Renkli dövmeler ve tek renk dövmeler diye de farklı kategorilere ayrılabilir. Yapılan desen veya şekillerde dövme için model adlandırması olur. Basitçe örnek vermek gerekirse; yazı dövmeleri, çiçek dövmeleri, tribal dövmeler, hayvan dövmeleri gibi pek çok çeşitte olabilir. Çizgi roman kahramanlarından, sevilen bir kişi yada sembol gibi çok farklı seçenekler dövmeye konu olabilir. Genel olarak her dövmenin bir hikayesi olur, yoksa da yaptıran kişi tarafından uydurulur : ) Ama net olan bir durum vardır ki o da yaptırılan dövme kişinin karakterini temsil eden en önemli belirteçlerden biridir.

Uzun lafın kısası siz uzamn bir kadın dövmeci arıyorsanız doğru sayfaya geldiniz. Güvenilir, hijyenik çalışan (Her dövme de kesinlikle iğne değiştirilir), kaliteli ve organik dövme boyaları kullanan, bunlara ek olarak uzun yıllardır deneyimli bir tattoo artist (Dövme sanatçısı olarak çevrilir İngilizce’de) tarafından kendinize dövme yapılmasını isterseniz sizi Muğla Fethiye’ye davet ediyoruz. İster dövme stüdyosunda isterseniz de yerinizde (Şu an için sadece rezervasyon ile ve Muğla il sınırları içinde) hayalinizdeki dövmeler itina ile vücudunuza işlenir.

Dövme ustamız tarafından daha önceden yapılan tattoo modelleri için youtube kanallarımızı ziyaret edebilirsiniz.

youtube.com/@dovme

youtube.com/@dovmeci

Tabii bunlara ek olarak eğer sağlık, güzellik ve bakım için öneriler ararsanız ekli sayfaları da ziyaret etmenizi öneririz.

İhtiyaç durumunda bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Mobil : +90 532 2303518

Whatsapp : Mesaj gönder